MohdZaid.com – Exchange Link

ANDA PERNAH JEJAK LAMAN BLOG INI!

Anda pernah datang ke blog ini,… ya memang sah, semua list link dibawah ni tuan punya badan pernah skodeng blog mohdzaid.com, .. disini zaid nak ucap satu penghargaan kepada anda semua yang sudi menziarah blog zaid. Tak ada ucapan lain selain terima kasih yang tak terhingga kepada anda. Tujuan zaid buat post ini adalah untuk bertukar-tukar link blog dan website kawan-kawan diluar sana. Diharap dengan entry link exchange ini dapat kita saling ziarah menziarahi dan memupuk semangat kejiranan ye.. oh ye ada banyak lagi blog yang zaid nak letak kat blogroll ni tapi macam tak sempat.. so kalau korang semua sudi tinggalkan komen kat entry ni beserta nama dan url blog korang ye… TQ..

[link-library-addlink settings=1]
[link-library-search] [link-library settings=1]

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com