1 March 2010 – Selamat Hari Jadi Mak

Hari ni dari pagi sampai la kemalam aku penuh dengan aktiviti… penat memang tak ingatlah sebab semalamnya pun tak cukup tidur. Memang dah janji dengan kawan-kawan office hari ni nak pergi bersenam kat GYM di Times Square. GYM ni belum dibuka lagi tapi buat masa sekarang boleh diguna pakai oleh semua Berjaya Staff.. hhuhu memang best GYM ni macam-macam ada.. lengkaplah.. ada Sauna lagi… huhu aku tak boleh kasi tau nama GYM ni sebab belum dirasmikan lagi.. so nanti bila dah rasmi barulah aku promot kat blog ye..

Oh ye ni nak kasi tau 1 March memang hari yang paling gembira buat aku dan yang pastinya lebih gembira adalah mak aku, sebab hari ni hari jadi dia… Selamat ulang tahun mak.. semoga mak sentiasa panjang umur dan dikurniakan kesihatan yang baik pada tahun ni…  Oleh kerana hari ni hari jadi mak aku, aku dan kakak aku dah plan nak buat small party kat rumah je.. maklumlah aku ni bukan berduit sangat.. nak jemput korang semua tak mampu aku.. ehehehe, perkara yang paling best juga hari ni adalah hari pertama aku bawak awek aku Alice jumpa mak aku.. huhu.. berdebar-debar juga aku pada mulanya.. ye la mana la tau kot-kot mak aku tak suka ke… tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar… dan aku sanggat happy hari ni…. thanks mak.. i love u so much… muaaahhhh!! hehehehe

Secret Recipe (Chocolate Moist Cake), beli kat Pandan Mewah… huhu memang lazat…

Mak aku tetap muda walaupun dah cecah yang ke ?? hehehe rahsia…. tapi bagi aku mak tetap cantik dan muda macam dulu… i love u mak…

Keluarga bahagia… inilah keluarga kami… akan ku jaga keluarga ini sampai akhir hayatku.. amin…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.