Kenduri-Kendara Saudara Mara!

Penatnya hari ni dari pagi sebok menguruskan kenduri sedara mara yang dibuat kat rumah aku tadi. Kenduri ni memang tiap-tiap dua bulan dibuat, bulan ni kena kat rumah aku pulak, sebab keluarga nenek belah arwah abah aku ni memang dah set meeting keluarga setiap 2 bulan,… bestkan berkumpul dengan keluarga macam ni.. macam-macam cerita, karenah yang ada.. budak-budak jangan cakaplah berlari sana sini sakit kepala den ni jadinya.. hehehe

– Ok just nak letak pix ni kat blog aku supaya aku akan ingat dan mark dalam diari dan menyenangkan aku review untuk tahun depan… aku malas update panjang-panjang sebab aku tengah siapkan artikel lain untuk dipublish kat blog ni esok.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *