Edisi GayBoy : Jakehays.uni.cc

Kenal tak dengan Kojek atau nama sebenarnya Al Kojek KuntaKinte ? hahahah mesti ramai yang kenal kan.. seorang penggodam dan pelopor Warez yang termashor di Malaysia hahahaha… Kalau orang cakap pasal website Selamba.org dan Selamba.net sah-sah orang akan ingat Kojek atau nama samaran dia sekarang Jake Hays (nak tukar identiti konon..) .. haaa rasakan ko jack.. tu la fitnah aku lagi kekekeke…

Jack ni bukan calang-calang orang tau… dia ni hensem.. kalah kehenseman pelakon Titanic (Jack – Leonardo Dicaprio) tu, sebab tu ramai gadis dan sumandak-sumandak kat luar sana tergoda dengan kehenseman dia.. terliur beb!! haahaha, Kojek ni masih berumur 18 tahun dan dilahirkan di Sabah.. tapi dia ni mix Half Caucasian and half Malay. Haaaa tu la pasal dia ni pun half lelaki half perempuan… hati dia nak kat perempuan tapi dasarnya nak kat aku yang montok ni.. hahahaha

Tergerak hati aku menerjah si kojek ni sebab dia telah buat entry fitnah aku dekat blog dia yang bertajuk

MohdZaid.com Edisi Gay! haha

Dah la jack aku tau ko sebenarnya memang gay juga kan.. sengaja ko nak sakat aku kan.. heheheeh.. ko saje cakap kat Tuah (Kuat SEX) yang aku mengata dia Gay tapi sebenarnya kau memang suka kat Tuah dan aku kan.. kan.. kan..  matilah mak kalau awek si kojek ni baca post mak kali ni aahahahah..

Oh ye.. untuk pengetahuan korang, kojek ni baru putus cinta.. ye ke baru putus cinta?.. korang tak tahu berapa ramai lagi jantan yang masih menunggu dibelakang **TUT** kojek tu.. antaranya Tuah dan lain-lain… hahaha okey kepada Gay-gay diluar sana yang nak berkenalan dengan kojek kuntakinte ni boleh masuk blog dia kat http://jakehays.uni.cc/ , banyak cerita-cerita dan gambar bogel dia kat blog tu… ish.. aku taubat nak tengok gambar bogel kojek ni… korang tengoklah sendiri kat blog dia tuh… mengucap panjang aku.. hehehehe

lihat bukti Jake dan pasangannya (tidak berbaju) bermandi sakan di Air Terjun @ Sabah!... sumber informer aku cakap diorang ONS kat motel berdekatan... uihhhh bahaya nih.. kojek dah hilang darah..

so kepada sesiapa yang nak berkenalan dengan kojek boleh terus masuk blog dia atau cari FB dia kat friendlist aku.. tapi nak kasi tau lah.. kalau kau orang perempuan dia memang tak layan pun.. dia layan jantan sasa je.. hahahhaa..

PS:/ aku tak dapat screenshot YM si kojek ni semalam sebab dah terdelete kat Msg Archive.. tapi korang percayalah yang kojek ni memang tengah gersang mencari jantan hangat… (hehehe kojek jangan marah ye aku pun gurau je)..  yo lah.. pembaca semua.. si kojek ni sebenarnya masih teruna lagi.. dia baru putus cinta dengan awek dia.. dia cakap masih ada kekosongan kat hati dia.. so kepada sumandak2 kat luar sana cepat hubungi kojek dia dalam kegersangan sekarang ni.. =P

UPDATE : baru beberapa saat aku publish entry ni.. banyak view dah… nampak sangat kojek ni Gay terhangat di pasaran..!!

klik gambar untuk besarkan

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Edisi GayBoy : Jakehays.uni.cc

  1. Tuah says:

    oi oit.. apsal nama gua pun lu sebut ha?? hahaha.. jack.. abesla saham ko jatuh lagi.. muahahaha..

  2. Jake Hays says:

    wakakakakakakakakakaakak siot ko Zaiddddd….
    aku plak gay… xde lah pmpuan nk dekat aku lepas ni wuaaaaaaa

  3. kisahsensasi says:

    pergh …. hot keyword yang menarik…..banyak demand lak tue….

  4. admin says:

    betul tu bro… pantang letak keyword pasal sex, gay mesti ramai masuk.. rasanya kat Malaysia ni ramai gay kot hahaha

  5. admin says:

    @Tuah,

    hehehehe tuah sorry ye.. aku gurau-gurau je….

  6. tyka says:

    astaghfirullah al azim

  7. admin says:

    tyka jangan percaya semua ni.. zaid dan kojek bergurau je..

  8. yaya says:

    aku hampir percaya kojek gay. Bhahahhahhaha

  9. admin says:

    hehehe jangan percaya tau yaya.. zaid gurau2 je..

  10. admin says:

    abis la ko jack.. dah jatuh saham ko.. hehehe

  11. tyka says:

    takpe takpe . gurau kan baguss.. huhu.. dasyat sungguh entri ni

  12. admin says:

    huhu tyka apa kbahar?… lama tak citcat kan..

  13. hans says:

    hahahahaha…lawak tu entry ni

  14. hans says:

    hahahahah
    lawak tul entry nih

  15. NiX says:

    hahaha sudah sekian lama ..baru aku terjumpa artikel nie …

  16. admin says:

    @NiX hahaha ko nak wat pe ngan artikel ni hehehe aku saja menyakat si kojek tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *