Kurang Ajar Betul – Perempuan Gadoh Oii

Apa perasaan korang kalau diperlakukan seperti ini?…. suka tak?… ermmmm… terdiam aku jap tengok ada juga manusia zalim macam ni kan…  aku tak faham pun apa yang diorang cakap ni.. sebab dalam bahasa cina… hoho kawan-kawan cina boleh tolong translatekan tak apa yang di marahkan oleh perempuan-perempuan gila ni tak?…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Kurang Ajar Betul – Perempuan Gadoh Oii

  1. tic says:

    nape die x balas… aku rase nak sepak betina yg nampak spender merah to.. omg.if i was there.. huh…

  2. aidi-safuan says:

    dia gadoh pasal boyfren kot. :p

  3. fentofina says:

    macam samseng je tengok. kurang ajar btol

  4. fentofina says:

    pasal dak pmpuan tu curik hp je-.-“

  5. kenwooi says:

    ganas! some girl controversy i guess?

  6. admin says:

    hahaha sabar tic… kalau ko tendang kira ko pun sama gak perangai macam diorang tu…

  7. Khairi says:

    That’s cruel, seriously.

  8. Khairi says:

    That’s cruel. Seriously.

  9. tak sanggup aku tengok sampai habis zaid oi.. yang tukang rakam ni lelaki kan? tak bantu ke? ramai penonton buat tak tau je.. siannyer.. mana ko jumpa video nih.. baru ke dah lama? bergilir-gilir belasah budak tu.. kesianyer..

  10. FeeQ says:

    It’s about that girl steal the phone!

  11. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *