Flymas.mobi as Easy as Make An Aeroplane.

Hoho aku antara orang yang lambat hantar contest dari Nuffnang anjuran Flymas.mobi ni… bukan apa aku tak ada idea langsung nak buat video ni… idea-idea sedia ada aku pun dah ramai buat.. ermmmm so inilah yang dapat aku hasilkan untuk contest ni… cara-cara macam mana nak buat origami kapal terbang kertas semudah membeli tiket peberbangan di Flymas.mobi … oh ye.. kalau korang nak dapatkan info lanjut tentang Flymas.mobi ni, dulu aku pernah buat Review.. so korang klik la Flymas.mobi – as Easy as 1, 2, 3

Huhu jangan marah ye.. sebab aku rakam video ni time tengah malam, semua orang tengah tidur.. tu yang aku cakap pun macam bisik-bisik je hehehe takut orang kampung terjaga pulak… huhu any comment dipersilakan… nak kutuk pun boleh .. aku tak kesah dong..!

PS:/ : ALAMAKKKKkkk… lepas aku upload video ni aku terjumpa pulak ada orang gak buat benda yang sama aku buat ni… :-( hampeh tul… semua idea aku dah ada orang cilok… lantak la janji aku hantar… menang kalah tu no 2 hehehe… asalkan aku mencuba.. (hoho ni tak tiru siapa-siapa yek…)

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.