SHARE

Hoho aku antara orang yang lambat hantar contest dari Nuffnang anjuran Flymas.mobi ni… bukan apa aku tak ada idea langsung nak buat video ni… idea-idea sedia ada aku pun dah ramai buat.. ermmmm so inilah yang dapat aku hasilkan untuk contest ni… cara-cara macam mana nak buat origami kapal terbang kertas semudah membeli tiket peberbangan di Flymas.mobi … oh ye.. kalau korang nak dapatkan info lanjut tentang Flymas.mobi ni, dulu aku pernah buat Review.. so korang klik la Flymas.mobi – as Easy as 1, 2, 3

Huhu jangan marah ye.. sebab aku rakam video ni time tengah malam, semua orang tengah tidur.. tu yang aku cakap pun macam bisik-bisik je hehehe takut orang kampung terjaga pulak… huhu any comment dipersilakan… nak kutuk pun boleh .. aku tak kesah dong..!

PS:/ : ALAMAKKKKkkk… lepas aku upload video ni aku terjumpa pulak ada orang gak buat benda yang sama aku buat ni… :-( hampeh tul… semua idea aku dah ada orang cilok… lantak la janji aku hantar… menang kalah tu no 2 hehehe… asalkan aku mencuba.. (hoho ni tak tiru siapa-siapa yek…)