Aku Insan Biasa

Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar (Cuci Mata 4)

dalam Blog oleh

Nie entry dan gambar terakhir masa Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar hari tu… selamat menjamu selera.. jangan marah ye kawan-kawan.. dosa sendiri tanggung.. kalau tak tahan sila keluar dari post ini… hehehe.. sekadar berhibur dan cuci mata dimalam hari.. šŸ˜‰

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

12 Comments

  1. zaid2,kalini mesti lain berpeluh2 hang kan?Hik2…dah la tak sound aku ada contest ni ..kalau tak ble aku join skali n cuci mata skali..hahaha….

  2. lol bro.. zaid dah kasi tau ari tu kuiz ni dalam blog.. mesti bro terlepas pandang ni… hehehe okey next time zaid terus contact bro kasi tau heheheeh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

12086746_10207807144281621_89722190_n

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak
Kembali Ke Atas