Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar (Cuci Mata 4)

Nie entry dan gambar terakhir masa Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar hari tu… selamat menjamu selera.. jangan marah ye kawan-kawan.. dosa sendiri tanggung.. kalau tak tahan sila keluar dari post ini… hehehe.. sekadar berhibur dan cuci mata dimalam hari.. 😉

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar (Cuci Mata 4)

  1. alicia says:

    ko tengok tang mana tu zaid???

  2. Proud to be asian… Asian girls are very charming.. cuma ada certain model looks like mak nyah.. kenapa ya?

  3. admin says:

    yup.. malaysia boleh… hahahah maknyah?.. ntah la.. zaid tak tahu dan tak pasti ketulinan jantina mereka…

  4. eyriqazz says:

    zaid2,kalini mesti lain berpeluh2 hang kan?Hik2…dah la tak sound aku ada contest ni ..kalau tak ble aku join skali n cuci mata skali..hahaha….

  5. admin says:

    lol bro.. zaid dah kasi tau ari tu kuiz ni dalam blog.. mesti bro terlepas pandang ni… hehehe okey next time zaid terus contact bro kasi tau heheheeh

  6. Azharramli says:

    wow..mesti mata putih ni lepas kena cuci..hehehe

  7. admin says:

    hihihi bertambah besar mata zaid bro..

  8. Elaine says:

    wow the make up. haha.

  9. Khairi says:

    hahaha. that’s hot man. uhuhu.

  10. admin says:

    huhu rugi siapa tak join,..

  11. abot says:

    Bro, next time ade paper function … ajak2 la member … bikin hoooot jer … hahaha

  12. admin says:

    boleh no problem bro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *