Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar (Cuci Mata 3)

Okey kali ni TAK NAK selindung-selindung lagi… entry bawah ni mengandungi gambar-gambar yang menjolok mata.. so dinasihatkan adik-adik yang bawah 18 tahun tu sila tinggalkan entry ni sebelum aku babab bontot hang… hahahaha… untuk para dewasa pula jadikan gambar ini stock korang… ehhhh silap plak… stok kelender korang… jangan juling-juling mata tu ye…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar (Cuci Mata 3)

  1. Michelle Chuah says:

    Hi Zaid~
    I stumbled across ur blog when I was looking for the sensuala site, was happy to see some nice shots u took of me and my pole dance partners too. (I am in pic DSC 0729 – model in light blue bra) . I was wondering if you dont mind me saving some of the pics here and post on my facebook? Let me know. I think ur photos are the best amongst all i’ve seen!
    Cheers,
    Michelle

  2. admin says:

    hi Michelle Chuah, thanks for visiting my blog… yes you can copy any picture and paste to your FB… thanks for your comment … you look so beautiful ..

  3. Michelle Chuah says:

    Thanks so much! =D thanks for the compliments too. u’re really good in ur photography skills~

  4. missy says:

    MG, the first model got pimples on her body.. erp!~

  5. karemo says:

    i want muslim law…tq

  6. karemo says:

    black area is bangsar…kawasan pelacuran dan n.t islam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *