Saya Dapat 2 Invitation For This Week! – YahoooO

Yahoo dapat invitation untuk pergi Wacoal-Sensuala Calendar Girl Launch Party, best-best… boleh cuci mata hahahaah… akan ku update kesahnya nanti di blog ini… tungguuuu….

Invitation to Wacoal-Sensuala Calendar Girl Launch Party

Dear Mohd Zaid Bin Othman,

You have won 4 exclusive passes to our Wacoal-Sensuala Calendar Girl Launch Party by participating in our Blog Contest.

Wacoal-Sensuala Calendar Girl Launch Party
Date: Thursday, 28th January 2010
Time: 7pm
Venue: Mist Club, Bangsar
Invitation for 4 persons

You may collect your passes from our guest registration area at Mist Club on the very same day between 5.00pm-6.30pm. The passes will be reserved under your name.

We look forward to seeing you there.

www.sensualalingerie.com

AudreyBuenCrystelEvonGailJeanie
L'orealMelisaMichelleMoon
ReneeShirlaineJeslynChloe

12 of these girls will be featured on Sensualaโ€™s sizzling Wallpaper Calendar 2010. Who will they be?

Find out with us at the Launch Party.

Invitation to Premiere Screening of Tooth Fairy

Dear Nuffnanger,

You’re cordially invited to the Premiere Screening of Tooth Fairy happening on;

Date : 25 January 2010 (Monday)
Time :9.00pm
Venue : TGV 1 Utama

TWO (2) invites have been reserved under your name and email address. Kindly confirm your invitation by writing in to toothfairy@nuffnang.com telling us you’ll be attending by 12pm, 25 January (Monday). Failure to confirm your invitation by then will result in your invites revoked and passed to other bloggers who didn’t make it into the initial list.

A collection counter will be set up by 8pm at the lobby of the cinema. Kindly collect your invites from the counter by 9pm as latecomers will not be entertained.

Look forward for an entertaining time ahead as The Rock shows his fairy side next Monday as the Tooth Fairy.

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Saya Dapat 2 Invitation For This Week! – YahoooO

  1. Roslan says:

    rajin2 bagus2..hehe aku je malas..haha..jauh jgk kalo nak pergi sane tu dari tempat aku.. =P

  2. ruby says:

    Nak ikot gi mist club… ๐Ÿ˜€

  3. ruby says:

    nak ikot gi mist club.. ๐Ÿ˜€

  4. Azharramli says:

    wahhh..untunglah bro…

  5. x-po says:

    ptt ke gi ke tpt cmtu? hikhik

  6. eyriqazz says:

    aku nak ikut yg ni…Wacoal-Sensuala Calendar Girl Launch Party…hehehe…ko masih blom cukup umur zaid…

  7. admin says:

    sorry sangat2 bro.. sebab 2 tix lagi tu sepupu saya dah booking awal…

    P/s : ehehe dah cukup umur dah bro cuba tak tinggi je lagi hahahahahahaha…

  8. admin says:

    lol…. sekali sekala cuci mata hahahaha.. ye lah bro nanti bila aku gi sana aku tutup mata ๐Ÿ˜›

  9. admin says:

    bro tak masuk ke contest ni?… dpat tengok tiger show tuuuuuuuuuuuuuu

  10. admin says:

    ruby… sorry lah sebab extra ticket dah dibooking oleh sedara kamek…

  11. Pingback: Wacoal Sensuala Calendar Girl Launch Party @ Mist Club Bangsar (Cuci Mata 1) « Mohd Zaid Othman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *