Send SMS FREE! – Betul ni tak tipu..

Hari ni bila aku jalan-jalan baca orang yang aku follow kat twitter, terjumpa En.Rjuna punya artiket.. cerita pasal sms free melalui website… waaaa canggih la software ni.. aku dah try memang berjaya .. lepas ni boleh la sms free kat awek… hehehe.. jimat sikit duit belanje..

Software 1 (online sms) –  http://for-ever.us/

software ni boleh pakai secara online.. tak payah download-download... cuma masuk http://for-ever.us/ dan boleh menggunakan terus perkhidmatan sms ni.

Software 2 (Download) – http://www.mediafire.com/

download dulu software ni baru leh pakai..

aku dah cuba kedua-dua perkhidmatan ni.. ternyata ianya berjaya… peringatan kepada semua dah nak menggunakan perkhidmatan ni.. JANGAN GUNAKAN UNTUK PERBUATAN JENAYAH, HASUTAN, SPAM, FITNAH, MENGUTUK, DAN SEBAGAINYA.. GUNALAH DENGAN BERHEMAH! AKU @ MOHDZAID.COM TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS SEGALA PERBUATAN KORANG… AKU DAH NASIHAT SO JANGAN BUAT YE.. GUNAKAN SECARA BERHEMAH!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Send SMS FREE! – Betul ni tak tipu..

  1. wawaa says:

    ermm…bende ni dah lama..dulu dah ada..tapi dlm setahun lebey je la laman web tu buat..then, die wt kena byr pulak…. =)

  2. admin says:

    ye ke Wawaa.. tapi tadi zaid try free je.. ermm maybe dia kasi free kot lepas ni bayar pulak…

  3. azree says:

    zaid, this is so cool!!!!

  4. admin says:

    yo tu lah… ko dah try ke azree?…

  5. amad says:

    bole caye ke ni?kang tbe2 dtg bil kene byr tah ape2..

  6. admin says:

    amad guna dengan berhemah.. mana ada bil yang perlu bayar ni free lah..

  7. ruby says:

    bagus.. bagus.. bagus… 😀

  8. sumijelly says:

    wah…tau aja info ni yek..
    hehehe… kena cuba nie..

  9. alicia says:

    apa??ko nak sms kat siapa zaid??

  10. avataraang says:

    info yang menarik..dl penah dengar juga benda2 ni..tapi lame2 kne bayar..so kalau sape2 yg dah lama or habis gne cube try bg tau ape pengakhiran perkhidmatan ni..

  11. admin says:

    benda free mestilah tak lama.. so masa ianya masih free kita gunalah sampai lebam…

  12. acapz says:

    haha. bnda free kte guna smpai lebam la =P. btw tq bro using software tu =). ouh ya nice blog here. cool =)

  13. admin says:

    welcome acapz… selamat menggunakannya dengan kebaikan..

  14. syukeri says:

    bnyk trima kasih bang…sbnarnye aku lame dah nk cari benda yg boleh hantar sms ney tapi tak boleh …yang ney bru terbaik..hehe

  15. admin says:

    sama-sama… kalau ada benda free lagi zaid akan inform kat awak ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *