Makan-Makan – Mali’s Corner Char Koay Teow (Danau Kota)

Sedap tak?.. memang sedap makan kat sini.. Char Koay Teow dan nasi lemak dia memang best.. aku try Char Koay Teow Special dia RM6.00 je udang punyalah melambak tambah pula makan dengan cili jeruk perrHHhhh layan…. kalau Char Koay Teow yang biasa RM4.00 je.. so cakap banyak tak bestla kan.. pergi sendiri dan rasa baru terangkat beb!..

Mali’s Corner Char Koay Teow/Nasi Lemak
Jalan Langkawi Setapak,
53300 Kuala Lumpur.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Makan-Makan – Mali’s Corner Char Koay Teow (Danau Kota)

  1. admin says:

    nyam-nyam… siapa yang nak pergi tu jangan lupa calling-calling aku… apa lagi korang belanje lah hahahaha…

  2. azree says:

    wah bestnyer… ade satu kt shah alam, pun mesti try.

  3. eyriqazz says:

    dengan je ngan rumah aku..bukan nak hello n belanje..hehehe

  4. Azharramli says:

    mehh..bila nak belanja gua nie…

  5. myprecious says:

    sedapnye.. terlapar pulak tgk.. dah la lom lunch lagi ni.. dah la char kuey teow adelah feveret.. kijam sungguh entry ini… =P

  6. admin says:

    oh ye ke azree… nanti kita gi nak?… ko belanje yek.. hehehe

  7. admin says:

    lorrr bro tinggal kat danau kota ke?.. awat tak habaq… tau leh calling2 smlm..

  8. admin says:

    hoho bro apa kata kita minta bro eyriqazz yang belanje kita.. amacam?..

  9. admin says:

    myprecious sedap gua cakap lu.. hehehe.. nyam-nyam..

  10. sumijelly says:

    peminat CKT nie….
    nak ajak my IR g la…
    mesti sedap kan??

  11. Jacquelyn says:

    eh? u tinggal kat danau kota juga? same heree! 🙂 near steven’s corner that side

  12. admin says:

    Jacquelyn saya tinggal dekat kajang… saya saja-saja je jalan situ… oo you pun tinggal danau kota ya… waahhh boleh la belanja saya lepas ni… i love char koay teau..

  13. where is my comment? pelik blog zaid ni kekadang..

  14. admin says:

    komen aku set moderate… sebab ruby tukar email kat komen sebab tu system capture moderate..

  15. Roslan says:

    aku salu pergi yang kat dalam taman tu..ade shisha pe sume tu..situ meriah lagi dari sini..huhu..mmg sedap weh! hehe..aku salu lepak kat setiawangsa same2 blogger..umh brother ade situ

  16. admin says:

    ye ke bro… okey lepas ni kalau zaid ke sana kita contact2 ye.. boleh bincang2 pasal blog dan aktiviti masakini..

  17. alicia says:

    zaid, aku pun nak ikut ye…

  18. ano says:

    Service at Malis’s Corner worst.. Very rude staff crew.. Malay restaurant like this cannot last long if providing that such worst service..

  19. admin says:

    yes sometimes.. i pun kali kedua pergi makan saya staff kat counter tu tak senyum langsung.. ermmm … tengok la third time nanti kalau still tak senyup saya akan kutuk pulak hehehe

  20. baron says:

    cuba la try sg.dua char koay teow di seksyen 7 shah alam..dekat dgn pasaraya bintang..gerai tu depan rest station kopitiam..best woo!!!

  21. admin says:

    ye ke.. nak kena try ni.. nanti kalau saya ke S.Alam boleh la jumpa awak.. kita gi sama-sama..

  22. baron says:

    boleh2..xde hal..:)

  23. wawa...... says:

    ade nak bukak francais tak???

  24. admin says:

    ermmm tak pasti lah @Wawa.. cuba tanya kat pihak management diorang.. maybe ada kot..

    Ps:// kalau ada orang Mali’s Corner baca blog aku ni sila jawab pertanyaan @wawa ye.. Tq..

  25. krumpbob says:

    ak staff mali’s corner hehe..maw la aku blnje hahahaha………ko org byar hehehehehe…….

  26. Mohd Zaid says:

    haha staff pun minta org belanja.. haha.. nape tokei kedai tu tak bagi makan pree ke haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *