Aku Menang Topi Ne-Yo Dengan Tandatangan!

Tahu tak apa trademark artis antarabangsa Ne-Yo ni?…. huhu topi lah… tanpa topi bukanlah Ne-Yo namanya..  Semalam aku dapat call dari DraftFCB tempat yang sama aku menang tiket Ne-Yo hari tu… sebelum ni kat FB Xpax ada buat contest, contest dia adalah letak gambar yang diambil masa konsert Ne-Yo kat Sunway Lagoon hari tu… aku pun letak la gambar aku dengan alice kat FB dia.. tak sangka pula menang..

Cik yang call aku tu cakap aku memang topi Ne-Yo dan ditandatangani oleh penyanyi itu sendiri… waaahhhh tak sangka.. siap di autograph lagi…  anyway thanks kepada Facebook Xpax, Xpax, Celcom, dan penaja-penaja yang lain… Ne-Yo dan Celcom memang best.. berbaloi-baloi kalau korang jadi pelanggan Celcom…

kat kedai agak-agak berapa ringgit ye topi ni?..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Aku Menang Topi Ne-Yo Dengan Tandatangan!

  1. Mr.K says:

    kat uptown 10henggit jer…

  2. admin says:

    hehehe… tu tak ori bro..

  3. alicia says:

    zaid nanti aku nak pinjam boleh tak….

  4. admin says:

    tak boleh.. hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *