Peraduan Senang Menang Emas! – Mister Potato

Syarikat Mamee Double-Decker sedang menganjurkan Peraduan Senang Menang Emas! Jaminan hadiah melebihi RM200.000 ribu ringgit huhu tak boleh jadi ni.. aku mesti masuk contest ni.  Nak tahu macam mana nak join contest ni.. senang je… ikut cara-cara dibawah ni..

Peraduan ini berlangsung dari 1 Januari hingga 31 March 2010. Pernyertaanya amat mudah.. cuma beli seberapa banyak Mister Potato 160g atau 75g dan dapatkan unik SMS kod didalam setiap pek, macam saya suka Sour Cream, Barbeque, Original, Tomato dan Rempah Pedas…  tips.. nak macam-macam flavor pergi ke Tesco berhampiran anda.. banyak pilihan ada..

Kemudian teka kombinasi berat (dalam KG) Mister Potato, Ortega, tiga Mariachis (Uno, Dos, dan Tres) serta 100 snak potato dan hantar penyertaan melalui SMS bersama unik kod didalam pek, dapatkan klue didalam website http://www.misterpotato.com.my/

Hantar seberapa banyak penyertaan tetapi INGAT setiap penyertaan perlulah mempunyai unik Kod, (Setiap unik kod untuk 1 penyertaan sahaja) dan jangan buang kad ini kerana jika anda bertuah dan memenangi hadiah, kad kod ini adalah bukti penyertaan anda.. selamat berjaya dan menangi pelbagai HADIAH dan WANG TUNAI dari MISTER POTATO..!! Cepat hadiah menarik menanti anda… http://www.misterpotato.com.my/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

31 Responses to Peraduan Senang Menang Emas! – Mister Potato

  1. wany says:

    besau nau gambarnya. hiks. anyway. gud luck!

  2. alicia says:

    tgh kebulur ni….cam sedap je mister potato…

  3. admin says:

    lol… gi la beli kat 7-eleven… beli banyak2 boleh masuk kontest..

  4. yan says:

    bila result nk keluar???

  5. yan says:

    bila result nak keluar????

  6. fidaliyusof says:

    ble nk kuar result ni?? uncle sy dh sbok tnye2 ni.

  7. admin says:

    errkkkk tak pastilah fidaliyusof….

  8. deddo says:

    result dh kluar tp website dia down

  9. alia says:

    dah ada pemenang ke??

  10. BaPe says:

    hai,bila nak keluar result ni da penat tunggu?????:'(

  11. BaD gIrL says:

    ye betul tu hahahaha.

  12. kutar says:

    hallo bro,
    saya pun tunggu result menang gold bar RM88,888…bila agak nya ni..dah tau ke..

  13. BaPe says:

    ye,ke?????:o

  14. i thing you all can win this MR.POTATO contest and anyway gud luck…!!!

  15. Koay Chor Hooi says:

    how do i know the results of the contest for peraduan menang emas

  16. jai says:

    ramai ke yg masuk peraduan ni?

  17. kie says:

    ni peraduan tahun lepas..kan..dah ade yang menang ..

  18. amyra says:

    u masuk peraduan ne ade problem x dengan sms caj or etc la?

  19. Mohd Zaid says:

    Amyra ni peraduan lama lah.. rasanya dah tamat kot .

  20. Mohd Zaid says:

    yup ini peraduan tahun lepas.. errkk kenapa masih ramai yang search benda ni yek?..

  21. Mohd Zaid says:

    hi peraduan lama jai.. sila baca surat khabar atau masuk website official untuk maklumat lanjut..

  22. abupotato says:

    ble leh thu pmnang nye….dh bnyak dh anta ni tp xda respon pn….

  23. abupotato says:

    dh abis bratus ni tp xdpt respon pn…

  24. abupotato says:

    mne pg nye tuan nye blog ni….tlo0ng jwb….

  25. Mohd Zaid says:

    Salam abupotato.. utk maklumat lanjut tentang contest ni sila ke website mereka http://www.misterpotato.com.my

  26. Mohd Zaid says:

    sila lihat di website mereka untuk T&C dan maklumat lanjut ye..

  27. Mohd Zaid says:

    lihat di website mereka.. 🙂

  28. abupotato says:

    w’slm bro….ok thanx….lw da pa2 lg nnt sy tnye blik k…

  29. Mohd Zaid says:

    thanks abupotato 🙂

  30. nae says:

    hi all
    i tgk tarikh tamat contest 31 march 2011 kat pek ni

    hmm tp x jumpa plak kod sms

  31. Mohd Zaid says:

    @nae .. cuba tanya kat website misterpotato.com.my ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *