Mardi Gras @ 1-Utama [ Digi Internet Pimp My Day ]

Pole Dance… 1st time tengok… perhhh cuci mata jap… hahahaha…2 Video ni aku rakam masa event Digi Internet Pimp My Day Challenge ari tu.. pada mulanya aku tak nak upload video ni kat Youtube.. tapi didesak oleh beberapa pihak aku letak la juga…. AMARAN : kanak-kanak bawah 13 tahun tidak dibenarkan tengok, kalau nak tengok gak.. ajak mak abah korang tengok sekali….., apa-apa terjadi kat korang semasa atau selepas tengok video ni aku tak tanggung… hahahaha…

Sapa-sapa pernah buat tarian Pole Dance ni?…. ermmmm macam mana la dia orang ni boleh melekat kat tiang tu yek… kalaulah aku ni kurus mesti aku boleh buat macam tu gak kan… ni kira senaman gak ..

dan ini pula video KL Stompers masa event Digi Internet Pimp My Day ari tu… diorang buat rhythm muzik dengan menggunakan benda-benda terpakai atau didalam persekitaran kita… cayalah.. tong sampah pun boleh jadikan alat muzik…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Mardi Gras @ 1-Utama [ Digi Internet Pimp My Day ]

  1. admin says:

    oopsssss padan la tak boleh komen, rupa-rupanya efek dari plugin yang baru aku install huhu.. ok skrg aku dah offkan plugin tu… hehhehe komen la ye..

  2. eyriqazz says:

    Hahaha,berpeluh2 zaid tengok poles dancer,..Zaid,ko tu blom cukup umur..patut dok kat luar time tu…by the way,ko kije area mana ye?nak cari orang yg ble ditumpang ke astro b.yond..lecehla bawa motor pi sana…

  3. Azharramli says:

    Aku tengok si zaid tak beralih pandangan..jangan zaid nanti naik juling mata tu…hehehe..

    Eyriqazz – betul tu bro eyriqazz budak tak cukup umur kena mintak kebenaran orang macam kita nie untuk tengok..hehehe

  4. ruby says:

    zaid meninggalkan kekasih hati semata2 nak recod this video…. hehehe.. 😀

  5. admin says:

    hahahha zaid dah cukup umur lah.. cuma tak cukup tinggi je hahahaha..
    bro zaid tinggal kajang.. bro tinggal mana… zaid takut tak sempat sebab esok zaid kerja.. zaid lambat kot.. dengan jalan jem lagi…

  6. admin says:

    hhahaha.. oooo bro tengok boleh.. hahaha patutnya bro pun tak boleh tengok.. nanti terliur macam budak kecik hahahah..

  7. admin says:

    dia dah kasi kebenaran dah ruby… tu yg tak kesah dah.. lupa daratan kejap aku

  8. eyriqazz says:

    bro dok kajang ke?ic..takpelah camtu..bawa moto jelah…jumpa di sana….nanti ada free show lagi…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *