Invitation to Samsung Corby Carnival

Yahoo dapat lagi invitation dari Nuffnang… tak sabar nak main paintball kat Sunway Lagoon Extreme park… FYI aku tak pernah main paintball.. so sapa yang team ngan aku tu kalau kalah bak kata Amir Raja Lawak.. “Im… Sorry…….” Harap-harap boleh la menang sebijik Samsung Corby masa event tu nanti yek.. kalau korang nak tahu gak aku still pakai handphone Samsung x-100 ni.. walaupun sound dia dah tak berapa clear.. tapi aku suka Samsung sebab dah sebati dengan diri aku.. cayalah Samsung.. (heeheh bodek nak hp Corby la tuh..) huhu..

Walaupun dah buruk tapi aku sayang HP ni... mak aku hadiahkan aku masa lepas SPM hehehe penuh dengan sentimental value

heheheeh… tapi invitation ni untuk sorang je.. so to my darling if you reading this.. dont be sad ye.. next event sila-sila lah rajin participate kat blog u heheheh…. oh ye sapa lagi yang dah dapat invitation ni?…

Hey Nuffnanger,

Congratulations for your approved submissions for the Samsung Corby Color Me blog post. As such, you are cordially invited to the Samsung Corby Carnival. The details are as follows;

Date : 16 January 2010 (Sat)
Time : 9.30am till 3.00pm
Venue : Sunway Lagoon, Extreme Park

The invitation is for single (1) admission only as you’ll be teaming up with your fellow bloggers and also participants from SFC to take on the Samsung Corby Carnival Challenge. Each of you will be assigned into a Corby Color team where the 4 teams will be pitted against each other to compete to win brand new Samsung Corby mobile touch phones and cash prizes!

Registration will be done at the side entrance of Sunway Lagoon which is located near the Sunway Hotel and Euphoria, Ministry of Sound. Kindly take the escalator down and you’ll find the registration area on the day itself. Don’t be late as latecomers will be disqualified!

Kindly confirm your attendance by writing in to samsungcorby[at]nuffnang.com before 3pm Tuesdsay (12 January 2010) or your invite will automatically be revoked and passed to another blogger.

So get your game face on and all the best!!

See you there this Saturday!

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Invitation to Samsung Corby Carnival

  1. eyriqazz says:

    Jumpa hang di sana..kau org pertama yang akan ku tembak..hahaha…

  2. Azharramli says:

    HAhahahahaha….kita berperang kat sana nanti tungguuuuu kehadiran “RAMBO JAI”..aku pun dapat wehhhh…abihlah zaid engko takleh sembunyi dari aku..hehehe..siaplah nanti..huhuhuhu

  3. admin says:

    hahaha ooo nak tembak ye.,… ntah-ntah kita satu team.. hehehe

  4. admin says:

    @bro Azharramli… alamak abis la aku… 2 serigala nak tembak aku…. tak pe.. tak pe… tengok la nanti sapa tembak sape hahahaha…

  5. wan2911 says:

    dapat g jugak…jangan buli aku…hhehe

  6. aus says:

    hoho..jumpe kat sane !

  7. admin says:

    hehehe jumpa kat sana nanti ridzuan.. tu la risau gak brother2 kita tu nak peng-peng kita hahahaha tak apa nanti kita pakai baju kalis peluru okey..

  8. admin says:

    hye aus.. see u there

  9. azree says:

    eh, bukan dah menang ke? hahaha, tahniah kepada kumpulan oren semua…. come back to my web and register, gambar2 jgn lupe k

  10. admin says:

    yo azree wokey hamba nak tidur jap.. sebab hamba nak keje malam karang.. malam karang aku skodeng komuniti-blogger.com ye.. cayork..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *