Fast Update : 9-January-2010

Huhu… sekali sekala just buat fast update je lagi senang… hahahaha ok FYI semua…

1)  8-Jan adalah hari jadi arwah abah aku…

2) 11-Jan adalah tarikh arwah abah aku meninggal dunia..

3) Dapat jemputan Nuffnang untuk Digi Internet Pimp My Day dan Astro B.Yond

4) Baru balik dari program Digi Internet Pimp My Day dan sangat best walaupun penat.. , dapat jumpa kawan-kawan blogger walaupun aku ni sebenarnya silent reader je…

5) 1st time masuk GYM (Celebrity Fitness) abis lutut aku longgar2..

6) Dapat bergambar dengan Jojo Struys

7) Dapat 2 tiket wayang Merantau Warrior  dari GSC (thanks GSC)

8) 1st time join treasure hunt (baru aku tau macam mana)

9) Esok keje pagi tapi aku tak tidur lagi ni.. dah pukul 1.04pagi…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fast Update : 9-January-2010

  1. eyriqazz says:

    U r really cool Zaid.Jumpa di Astro byond nanti…

    Great Teacher Onizuka

  2. admin says:

    thanks bro… yup bro pun apa kurangnya… jangan tengok lebih-lebih pole dance tu ye hahahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *