Ne-Yo Live In KL Concert 2010 – Memang Best!

First of all thanks to all sponsor yang sudi menaja aku dan awekz ke majlis yang penuh gemilang ni.. Kecewa ada bengang pun ada.. ye la mana taknya tak boleh bawak masuk video cam dan DSLR aku tu untuk snapy..  bengang bukan apa, aku dihalaunya… tapi orang lain bleh lepas pulak bawak kemera.. tak adil.. ini tak adil hahahaha… tak pe lah aku anggap ni rezeki diorang yang boleh snapy gambar tu (Diorang beli ticket aku dapat free) so fair and square lah kan… aku pun tak nak demand sangat dah dapat tiket free lagi nak banyak songeh hehehe…

PErhhhh aku nak kasi tau korang yang performance Ne-Yo memang best dan bertenaga kat konsert malam tadi yang aku ingat Ne-Yo nyanyi lagu Mad, Sexy Love, Never Knew I Needed ermmm apa lagi yek.. tak ingat la tajuk.. tapi yang paling best Ne-Yo nyanyi lagu kegemaran aku..Knock You Down yang sebelum ni dinyanyikan oleh Keri Hilson. …

Boleh dikatakan malam tadi ramai gak yang datang… tapi tak tau la diorang beli tiket atau dapat free gak.. tapi rakyat Malaysia memang support Ne-Yo lah… boleh dikatakan semua lagi Ne-Yo ada keistimewaannya..tak silap aku dalam 20 dia nyanyi dari lagu tak popular sampai lai lagu baru dia.. cayahlah Ne-Yo ko memang lawak dan sporting.. nanti datang Malaysia lagi ye..

Gambar yang sempat di snapy menggunakan kemera handphone..! walaupun gambar tak ada qualiti tapi ni satu kenangan ..

Gambar yang sempat di snapy menggunakan kemera handphone..! walaupun gambar tak ada qualiti tapi ni satu kenangan ..

aku ada ambik video menggunakan kemera hp aku dan kemera hp darling aku,… gambar memang hancur gile.. tapi aku nak letak gak at least ni bukti yang aku pergi concert ni hehehe.. jangan marah sekali sekala aku mengedik sikit apa salahnyakan.. hehehe korang pun selalu bikin aku jealous dengan duit NN korang tu.. bukan nak belanje aku pun 😛

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ne-Yo Live In KL Concert 2010 – Memang Best!

  1. ruby says:

    Jeles ngan duit NN?? Siot je statement! hehe.. zaid suka gi konsert.. kita org suka kumpul duit.. hehehe… patut la ruby tngok kat twitter ada zaid tweet pasal ni.. terima kasih kat mak okeh.. hehehe.. hei.. ruby excited untuk digi tu… stylo milo okeh.. dapat voucher rm 300!! yahoo!!

  2. Jeremy says:

    wahh… bagusnya ada sponsor.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *