Dapat 2 Jemputan Dari NN (Nuffnang)

Targe2 1 – Nak menang TV LCD nak pasang Astro B.Yond nanti

Target 2 – Nak menang Digi Internet Broadband.. supaya senang aku update blog kat mana-mana aku suka…

huhu aku just copy paste dua jemputan yang baru aku terima dari NN so para blogger senior kalau jumpa aku kat event ni nanti tegur-tegur la ye.. kita eratkan lagi silaturrahim… amin… hehehe

Invitation to Astro B.yond Bloggers Night

Dear Nuffnanger,

You’re cordially invited to the Astro B.yond Bloggers Night happening on;

Date : 13 January 2010 (Wednesday)
Time : 7.30pm till 10.30pm
Venue : Modesto’s, Desa Sri Hartamas
Refreshments will be provided

As this is an exclusive event, kindly note that the invite is only for ONE (1). We’re sorry to inform that we won’t be able to accommodate any guests for this event. After all, one of the attendees will walk home with a 32″ HD TV from LG along with 1 year subscription of Astro B.yond and we certainly do not want extra competition by increasing the headcount, right?

Kindly confirm your attendance by writing an email to astroB.yond@nuffnang.com telling us you’re attending the event by 12pm, 8 January (Fri). Failure to confirm your attendance in time will result in your invite being revoked and passed to other bloggers who did not make it into the initial list.

We look forward to have you join us in the Astro B.yond Bloggers Night.

See you next Wednesday!

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd

dan yang kedua pulak..

Congratulations! You’re going to the DiGi Pimp My Day Challenge!

Dear Nuffnanger,

Congratulations! Your team has just been selected to participate in the Digi Pimp My Day Challenge! Just to recap, the details of the event are as below:
Date: 9th January, 2009
Time: 4pm till late
Venue : Mardi Gras @ 1 Utama

Each team will be required to bring along the following items in order to complete their tasks;
– Laptop
– Camera (Video compatible)
– 3G Phone
– Cables (to transfer files)

We look forward to seeing all of you there on Saturday. Good luck!

P.S.: The best pimped-out team in yellow will win themselves a RM 300 voucher from Levi’s for EACH team member! You know what to do. 🙂


Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations Executive

So cakap apa kat NN ??… TERIMA KASIH NUFFNANG HEHEHEHE… see u there…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dapat 2 Jemputan Dari NN (Nuffnang)

  1. phatgurl says:

    jumpa anda di sana esok 😉

  2. admin says:

    alamak tak ada baju kuning lah… haaha zaid ada baju kuning tapi dah ketat.. kalau zaid pakai dah nampak macam maskot digi tu pulak nanti hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *