How Easy I Win 2 Tickets Ne-Yo Live In KL Concert 2010

Hoho macam gempak je tajuk blog kali ni kan .. hahaha bukan apa aku suka dalam duka.. hari ni aku off day dah la semalam tak boleh tidur asik pening kepala je… lepas je aku update website client aku www.nbkara.com.my dah lama kak Su suh aku update tapi asik bz kerja memanjang je.. malam tadi baru sempat update tu pun ada lagi yang perlu aku updatekan.. huhu kak su kalau baca ni zaid nak minta maaf ye sebab lambat sikit…

Pagi tadi aku jemput darling aku balik kerja.. dia kerja malam , lepas balik tu kitaorang saperdek (breakfast) kat Restoran Bistro kat Pandan Mewah, makan nasi lemak ayam huhu my darling belanje… thanks honey hehehe len kali belanje lagi ye.. hahahaha… sambil-sambil baca surat khabar Metro kat restoran tu aku rasa sedih pulak cerita orang kene penggal kepala ni… sadis betul sanggup ahli keluarga bunuh keluarga sendiri.. apa nak jadi lah dengan manusia zaman sekarang ni kan.. semua perangai dah macam setan… , sambil-sambil belek paper tu terjumpa kertas iklan RHB Easy loan… waahhhh ni best ni… aku pun memang nak cari bank untuk buat loan 10k boleh aku langsaikan kad kredit aku tu yang dah tercungap-cungap aku nak bayar.. tiba-tiba timbul idea… haaaa apa kata pergi try.. lepas makan aku patah balik pergi office cari semua document slip gaji bla..bla..bla… semua dah ready.. aku pun terus ke RHB Easy Bank kat Dwitasik Permaisuri kat Tasik Permaisuri.. Masuk je Easy RHB ni aku disambut mesra oleh seorang wanita cina yang baik dan peramah… kat dalam Easy RHB ni juga korang boleh cek dan print terus statement  KWSP korang.. cayahlah…

Dengan plan Easy Pinjaman Express ni korang boleh pinjam duit dan boleh bayar balik dalam masa 60 bulan ataupun 5tahun… tapi kadar interest dia boleh tahan mahal jugak la… yang bestnya semua transaksi kat Easy RHB ni tak perlu tulis borang.. hanya perlu MyKad je.. berbalik cerita pinjaman aku 10k ni.. tak lulus ;-( sebab aku high commitment  nak bayar kereta lagi kad kredit lagi… huwaaaaa… tak lulus… siut je… bengang tul… tapi diorang cakap akan review balik application aku kot-kot boleh diterima… harap-harap diorang call la aku ye …

Frust punya pasal aku terus balik dengan my darling aku… dalam perjalanan pulang.. aku dapat call dari seorang wanita.. memula aku ingat melayu rupa-rupanya india… hehehehe dia cakap “Hello en.Zaid, Saya nak kasi tahu yang encik dah menang ticket Ne-Yo malam ni… so boleh ambik ticket kat pejabat kami kat Midvalley ..” huh? terkezut i nyah.. ahahaha…. mana pulak contest yang aku masuk ni… haaaa rupa-rupanya contest Ne-Yo Facebook tu… ala kalau korang perasan 2-3 minggu lepas aku letak gambar Ne-Yo kat profile aku… sebenarnya tu nak masuk contest… hahahaha thanks ye Celcom, Xpax, Ne-Yo, dan kakak yang call aku tu… tak sangka dapat ticket free pulak… dapat ticket beharga RM140 untuk 2 orang… yippie… tak sabar nak gi tengok Ne-Yo malam ni kat Surf Beach @ Sunway Lagoon …

Betapa happynya aku bila dapat call aku dapat ticket free..

Possing cepat.. kita dapat ticket free.. yahoooo!!

Aku ambik ticket ni kat sini la DRAFTFCB kat Menara IGB ... huhu tak pasti aku ni syarikat apa malas pulak nak tanya... janji dapat ticket free.. thanks ye..

Aku ambik ticket ni kat sini la DRAFTFCB kat Menara IGB ... huhu tak pasti aku ni syarikat apa malas pulak nak tanya... janji dapat ticket free.. thanks ye..

Sesiapa yang tengok concert tu gak kalau terjumpa aku tegur-tegur la ye… Ok la guys.. ni cerita untuk takat ni.. aku nak siap-siap nak gi tengok Concert ni… bye.. ummahhh.. Love u All..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog, Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to How Easy I Win 2 Tickets Ne-Yo Live In KL Concert 2010

  1. phatgurl says:

    amacam konsert??? jgn lupa cek spam mail utk invitation digi tuh yer

  2. admin says:

    yahoo best siti Ne-yo memang SuperrbbBBb …. kalah artis Malaysia perform..

  3. Pingback: Ne-Yo Live In KL Concert 2010 – Memang Best! « Mohd Zaid Othman

  4. budakbaik says:

    nak tanya, masa buat pinjaman tu high commitment gaji dah berapa peratus potongannya?

  5. Pingback: Aku Menang Topi Ne-Yo Dengan Tandatangan! « Mohd Zaid Othman

  6. Tedy Kate says:

    Hari baik untuk Anda.

    Apakah Anda mencari pinjaman sangat asli? Pada tingkat yang terjangkau? Dalam 2 sampai 3 hari kerja. Apakah Anda pernah ditolak secara konsisten? oleh bank-bank dan lembaga keuangan lainnya? Kabar baiknya adalah ini! Kami menawarkan pinjaman mulai dari € 1,000.00 menjadi $ 30,000,000.00 Max. Bunga 3% per tahun. PINJAMAN untuk mengembangkan ekspansi bisnis EDGE / bisnis yang kompetitif. Kami bersertifikat, dapat dipercaya, dapat diandalkan, Efisien, cepat dan dinamis. Dan rekan-dana kerja Real estate dan semua bentuk pembiayaan usaha, Reply to this e-mail: perusahaan pinjaman betterdayfunds@aol.com

    Kami menyediakan pinjaman jangka panjang dari satu bulan sampai lima puluh tahun.

    Kami menawarkan jenis berikut pinjaman dan banyak lagi;

    * Pinjaman Pribadi (pinjaman tanpa jaminan)

    * Pinjaman Bisnis (pinjaman tanpa jaminan)

    * Konsolidasi Pinjaman * Kombinasi Pinjaman

    * Home Improvement.

    Silakan jika Anda senang dan tertarik pada tawaran keuangan kami, tidak Ragu untuk menghubungi kami jika Anda butuh jasa kami karena Anda akan perlu untuk memberikan kami informasi berikut untuk memulai proses sesuai jumlah pinjaman Anda. Silakan jika Anda tertarik pada pinjaman mendesak saat ini e-mail kami dengan alamat email berikut: betterdayfunds@aol.com

    Salam
    Tedy Kate

  7. elizbeth luther says:

    Apakah Anda mencari pinjaman bisnis, pinjaman pribadi, pinjaman rumah, mobil npinjaman, pinjaman mahasiswa, pinjaman konsolidasi utang, pinjaman tanpa jaminan, usaha nmodal, dll .. Atau kau menolak pinjaman oleh bank atau keuangan nlembaga untuk satu atau lebih reasons.You di tempat yang tepat untuk nsolusi pinjaman Anda! Saya seorang pemberi pinjaman pribadi, saya memberikan pinjaman kepada nperusahaan dan individu pada tingkat bunga rendah dan terjangkau dari 2%. Bunga. Silahkan hubungi kami via email sureloanfirm@gmail.com

  8. Mrs juliet brown says:

    Apakah Anda mencari pinjaman bisnis, pinjaman pribadi, pinjaman rumah, mobilnPinjaman, pinjaman mahasiswa, hutang pinjaman konsolidasi, pinjaman tanpa jaminan, usahanmodal, dll .. Atau apakah Anda menolak pinjaman oleh bank atau keuangannlembaga untuk satu atau lebih reasons.You di tempat yang tepat untuknsolusi pinjaman Anda! Saya seorang pemberi pinjaman pribadi, saya memberikan pinjaman kepadanperusahaan dan individu pada tingkat bunga rendah dan terjangkau darin2%. Tujuan. Silahkan hubungi kami via email hapyhomeloanfirm@gmail.comnjulybrown7@gmail.comnnnterima kasih,nMrs juliet coklat

  9. Daniel says:

    Kami adalah Organisasi Hukum yang diciptakan untuk membantunOrang-orang yang membutuhkan bantuan, seperti bantuan keuangan.nJadi jika Anda berada dalam kesulitan keuangan dingejolak keuangan, dan Anda perlu uang untuk memulai bisnis Anda,natau Anda membutuhkan pinjaman untuk melunasi hutang atau membayarnTagihan Anda, memulai bisnis yang baik, atau telah meminjamnMasalah lebih dari bank lokal, hubungi kami hari ininE-mail:ndanielwilkinsonloancompany@gmail.comnAplikasi pinjaman berupa:nNama: ___________________nAlamat: _________________nNegara: ______________nPekerjaan: ________________nJumlah Pinjaman Dibutuhkan: __________nTujuan: _________nduration__________ pinjamannPenghasilan bulanan: _________nTelepon: _________nSilahkan hubungi kami melalui e-mail E-mail kami: danielwilkinsonloancompany@gmail.com

  10. Mr Daniel says:

    Kami adalah Organisasi Hukum yang diciptakan untuk membantunOrang-orang yang membutuhkan bantuan, seperti bantuan keuangan.nJadi jika Anda berada dalam kesulitan keuangan dingejolak keuangan, dan Anda perlu uang untuk memulai bisnis Anda,natau Anda membutuhkan pinjaman untuk melunasi hutang atau membayarnTagihan Anda, memulai bisnis yang baik, atau telah meminjamnMasalah lebih dari bank lokal, hubungi kami hari ininE-mail:ndanielwilkinsonloancompany@gmail.comnAplikasi pinjaman berupa:nNama: ___________________nAlamat: _________________nNegara: ______________nPekerjaan: ________________nJumlah Pinjaman Dibutuhkan: __________nTujuan: _________nduration__________ pinjamannPenghasilan bulanan: _________nTelepon: _________nSilahkan hubungi kami melalui e-mail E-mail kami: danielwilkinsonloancompany@gmail.com

  11. Mr Daniel says:

    Kami adalah Organisasi Hukum yang diciptakan untuk membantunOrang-orang yang membutuhkan bantuan, seperti bantuan keuangan.nJadi jika Anda berada dalam kesulitan keuangan dingejolak keuangan, dan Anda perlu uang untuk memulai bisnis Anda,natau Anda membutuhkan pinjaman untuk melunasi hutang atau membayarnTagihan Anda, memulai bisnis yang baik, atau telah meminjamnMasalah lebih dari bank lokal, hubungi kami hari ininE-mail:ndanielwilkinsonloancompany@gmail.comnAplikasi pinjaman berupa:nNama: ___________________nAlamat: _________________nNegara: ______________nPekerjaan: ________________nJumlah Pinjaman Dibutuhkan: __________nTujuan: _________nduration__________ pinjamannPenghasilan bulanan: _________nTelepon: _________nSilahkan hubungi kami melalui e-mail E-mail kami: danielwilkinsonloancompany@gmail.com

  12. emmanuel thomas says:

    Moshi Moshi,nApakah Anda memerlukan pinjaman mendesak untuk melunasi hutang-hutang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman modal untuk meningkatkan bisnis Anda? Apakah u ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya?nApakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek?nmencari lagi karena kami di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan dana kepada individunmembutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uangnuntuk membayar tagihan, untuk berinvestasi di bisnis di tingkat 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda bahwa kami memberikan bantuan yang handal dan penerima dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini via email: emmanuelthomasloancompany@gmail.com

  13. Pan ocean says:

    Apakah Anda membutuhkan pinjaman? hubungi kami untuk pinjaman Anda hari ini melalui email: panoceanloanlenders@gmail.com syarat dan kondisi sekutu.n

  14. Dennis Washington says:

    My name is Dennis Washington,im the owner of Dennis Washington Inc.nAm a North Carolina-based industrialist and philanthropist who co-owns controlling interest in, a large consortium of privately held companies collectively known as the Washington Companies and, in Canada, another collection of companies known as the Seaspan Marine Corporation.nnI am a private lender lending out funds from my own company funds.nI offer company loan,nHome loan,nBusiness loan,nPersonal loan,andnCar loan.nI offer loan from the range of $100,000Usd – $50,000000Usd at a low interest rate of 3%.nI offer clients up to 10 to 20 years to pay back loan starting from the day of funding and depending on the amount of loan needed.nContact me via email: denniswashingtonincorporated4@gmail.com for your loan today.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *