MILO® FUZE® Jam Packed – Contest

Minum Milo untuk anda sihat dan kuat.. dari kecik sampai la besar panjang ni Milo memang minuman kegemaran aku, memang dah sebati dengan hidup tanpa Milo hidup ini tidak bermakna lagi.. cewah.. pahal pulak aku ni mereng tak tentu pasal hahaha.. sebenarnya nak habak mai aku dah join Contest MILO® FUZE® Jam Packed ni.. huhu akhirnya aku upload juga gambar yang aku snapy semalam, dah la dengan muka tak cukup tidurnya sempat lagi nak snappy2 gambar untuk contest ni.. Oh ye FYI semua Milo sedang mengadakan Milo Fuze Jam Packed Photo contest, peraduan ni terbahagi kepada 2 iaitu Pile Up the MILO® FUZE® sticks dan Snap Your Jam Packed day kedua-dua peradua ni boleh korang sertai. Aku dah masuk dah contest ni mana lah tahu kot-kot boleh menang I Phone 3GS dan RM1000 ni kan.. hahahaha huhu nak tengok tak gambar yang aku upload kat galley tu.. meh tengok..

P/s : Vote dan komen pic ni kat http://www.milo.com.my/fuze/photoEntry.htm?entryId=161

huhu tu la gambar yang aku upload… sebenarnya aku nak buat storyline untuk gambar ni… tapi rupa-rupanya kene upload 1 gambar je… hehehe…  meh tengok story line cerita betapa mudahnya membuat Milo Fuze 3in1..

Info Peraduan MILO® FUZE® Jam Packed sila lihat kat bawah ni…

Over RM60,000 Prizes to be won!
About the Contest! Win exclusive prizes by snapping photos and have loads of fun while doing it too! Only 40 Finalists with the most unique photo and photo title will be chosen for public voting! The highest voted photo entries win fantastic prizes! And as it all lies in the hands of the Voters, we reward you too! Stand a chance to win an iPod Shuffle just by voting for your most favourite entries.

Pile Up the MILO® FUZE® sticks
One iPhone 3GS 32GB + RM1000
One iPhone 3GS 32GB
One Digital Canon Camera + RM500
One digital Canon A480
Powershot camera
Snap Your Jam Packed day
The TOP five [5] Finalists with the highest votes will each win:
One iPhone 3GS 32GB + RM1000
One iPhone 3GS 32GB
+ RM1000
The TOP thirty five [35] Finalists with the highest votes will each win:
One Digital Canon Camera + RM500
One digital Canon A480 Powershot camera + RM500
The Voters’ Incentive consists of three [3] prizes. Each winner will receive: iPod Shuffle

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to MILO® FUZE® Jam Packed – Contest

  1. alicia says:

    lawak juga sy tengok muka tu…

  2. phatgurl says:

    saye pun ingat nak masuk contest ni tapi tgh cari idea nak snap pic caner… huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *