Galeri 7 – Rock The World 9 @ Carpark A Stadium Putra Bukit Jalil

– Mohdzaid.com –

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Galeri 7 – Rock The World 9 @ Carpark A Stadium Putra Bukit Jalil

  1. phatgurl says:

    zaid… pasal digi pimp my day tu kan… cuba zaid approach bro jai @ teratakarmo.blogspot.com die pun tgh cari member gak tu… saye nye group sume gegirl… bolehla compete group u all yg macho2… hehehe.

  2. phatgurl says:

    zaid.. lupa nak btau.. awak di tagged di blog saye 😉

  3. admin says:

    tak pe la siti..zaid dah ada team hehehe nanti jumpa kat sana ye… yahooo

  4. admin says:

    oke siti nanti zaid jawab… maybe jumaa kot sebab skrg bz skit keje..

  5. Gafi says:

    bestkan konsert ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *