Hosting Fivio.com

Assalamualaikum dan selamat datang ke blog Mohdzaid.com . Pertama-tama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada saudara Fadhlullah Abd Rahman dari Fivio.com Management kerana sudi menaja domain dan hosting Mohdzaid.com, tak sangka aku yang Fivio.com sudi nak taja.. maklumlah blog ini biasa-biasa saja tak banyak hit pun… tapi insyaalah aku dari masa ke semasa akan cuba tingkatkan lagi usaha menarik banyak trafik masuk ke blog ini.

Oh ye memandangkan aku dah pakai dan pindah kat fivio.com ni aku nak promot sikit lah tentang hosting Fivio.com ini, korang pernah dengar blog ohartis.com tak?… huhu blog gosip artis yang paling hot tu.. kalau nak tahu mereka juga host kat Fivio, hosting premium yang bagus dan sesuai untuk para blogger yang baru dan ingin berkecimpung dalam dunia blog.

High Performance Malaysia Premium Webhosting
Fivio offers affordable, scalable, and reliable Enterprise-Grade Web Hosting Plans at very affordable prices. Each package is designed to meet user group specific diskspace and bandwidth requirements. These plans are best suited for ecommerce sites, online portals, forums or online gaming sites.

All our hosting solutions come bundled with the same powerful features. All you need to do is choose a hosting plan (below) that meets your disk space and monthly traffic requirements.

Premium Webhosting
.Hosting Package
LH-Business
LH-Enterprise
LH-GigaLover
.Disk Space
100 MB
500 MB
1 GB
.Data Transfer
30 GB
40 GB
50GB
.Domain Parking
1
1
4
.MySQL
Unlimited
Unlimited
Unlimited
.Email
Unlimited
Unlimited
Unlimited
.Web Control Panel
Directadmin
Directadmin
Directadmin
.Yearly Fee (Malaysia)
RM 80
RM 240
RM 380
.Yearly Fee (International)
USD 25
USD 75
USD 115
Highlighted Features
Multiple Point Daily Backup
Our premium hosting customers enjoy daily backup facilities with multiple backup point. Which means that we have backup is multiple separate places.

Customer Quota per Server Policy
Our servers which cater for premium hosting only hold 120 users in it. So this can ensure that your website can operate in blazing speed.

High Server Availability
The average server uptime throughout our server fleet consist of 99.9% uptime. This is proven by third party uptime monitoring system.

No Overselling Hosting
Our package and prices does not include overselling estimation. This is why you could not see 200 GB package at RM 100 per year. Our prices and packages are realistic so that we do not have to CRAMP users in single server just to break even our cost.

Proven Reliability Industry Record
We are already 5 years in hosting industry. With lightning fast servers, located at our facilities in the Malaysia, no expense has been spared in building the ultimate web hosting platform with unrivaled reliability reinforced by our legendary 24/7 customer support team.

Hosting Features
Directadmin Web Management
Pre-script Installation
Webalizer Website Statistic
PhpMyAdmin
One Click Backup System
SPAM Assasin
All Email Features
99.9% Proven Uptime
Unlimited Subdomain
Unlimited Domain Pointer
Password Protected Directory
Site Redirection
Unlimited FTP accounts
DNS Zone Management
Perfect hosting for you
Fivio Premium Hosting is the perfect solution for your hosting needs. If you are still not quite convinced then you should read about The Fivio Hosting Advantages or contact us for more info

Thinking bigger than hosting? Check out our server colocation and dedicated servers.

Jadi apa tunggu lagi, sekiranya anda berminat sila klik link ini dan anda pasti merasai kehebatannya hanya di Fivio.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com