Domain Mohdzaid.com Dah Nak Expired

Alamak hari ni dapat email remind dari pihak hosting yang domain blog aku mohdzaid.com dah nak mampos..!! huh duit lagi… ermmm ada tak sesiapa nak sponsor domain ni?… hehehe kalau ada amatlah dialu-alukan… sayang korang..


WHOIS information for mohdzaid.com :

[Querying whois.internic.net]
[Redirected to whois.netearthone.com]
[Querying whois.netearthone.com]
[whois.netearthone.com]
Registration Service Provided By: RAWANAZ STUDIOZ
Contact: +017.9516610
Website: http://www.rawanaz.com

Domain Name: MOHDZAID.COM 

Registrant:
    PrivacyProtect.org
    Domain Admin        (contact@privacyprotect.org)
    P.O. Box 97
    Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
    Moergestel
    null,5066 ZH
    NL
    Tel. +45.36946676

Creation Date: 06-Jan-2009

Expiration Date: 06-Jan-2010

Domain servers in listed order:
    ns102.mschosting.com
    ns101.mschosting.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Domain Mohdzaid.com Dah Nak Expired

  1. Assalamualaikum Mohd Zaid,

    Just drop me an email to admin [at] fivio.com.
    I can arrange some sponsorship on your domain 🙂

    Thank you,

  2. admin says:

    salam saudara Fadhlullah,

    i already email u and hope fivio.com and mohdzaid.com can work together… thanks alot..

  3. admin says:

    sesiapa berminat untuk dapatkan hosting murah… saya sarankan Fivio.com http://affiliate.fivio.com/jrox.php?id=122_1_bid_9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *