TQ Nuffnang & Mister Potato Fiesta 2009 @ Mist Club Bangsar (Memang Best)

Hari ni baru langsai sudah program Mister Potato Fiesta 2009 bertempat di Mist Club Bangsar, first of all aku nak berterima kasih kepada Mister Potato dan Nuffnang yang sudi menjemput aku dan my darling untuk program ni. Memang best gile dapat join dan berkenalan dengan para blogger ni, semuanya sporting dan baik-baik. Apa dah jadi dengan baju poncho DIY aku tu, hehehe memula memang nak pakai, tapi aku ni tak sedap hati pulak maklumlah aku ni pemalu orangnya. Sampai kat Mist Club dalam pukul 6.15 petang aku tengok dah ramai orang beratur kat meja pendaftaran, tapi semuanya pakai baju biasa je.. ahhh tak bleh jadi ni aku tak nak dimalukan aku nekad supaya tak pakai baju poncho tu… jangan marah ye.. bukan tak nak pakai tapi segan dowh!..

Dengan harapan kot-kot boleh menang duit kat sini ke, tapi apakan daya… bukan rezeki aku untuk contest ni, aku just menang hamper je, walaupun tak menang 5k,2k,3k at least aku happy dapat chill out dengan my dear kat sini… Jom lah tengok gambar aku dan my darling kat fiesta nih.

Mist Club Bangsar,... ni kali pertama aku pergi sini...

Mist Club Bangsar,... ni kali pertama aku pergi sini...

DSC_0019

Me with Mister Potato big poster..

Bila dipakaikan misai dah nampak macam maskod mister potato pulak my dear aku ni hehehe..

Bila dipakaikan misai dah nampak macam maskot mister potato pulak my dear aku ni hehehe..

Huhu Yihaaa!... Yihaaa.... macho tak?... untuk pengetahuan goody beg, topi merah dan misai tu dapat free masa pendaftaran.

Huhu Yihaaa!... Yihaaa.... macho tak?... untuk pengetahuan goody beg, topi merah dan misai tu dapat free masa pendaftaran.

Me and my darling with Mister Potato maskot

Me and my darling with Mister Potato maskot

Selama ni hanya dapat baca artikel dia je.. hari ni dapat face to face, cayalah aku dapat bergambar dengan top blogger beautifulnara.com, thanks ye bro sudi layan kami..

Selama ni hanya dapat baca artikel dia je.. hari ni dapat face to face, cayalah aku dapat bergambar dengan top blogger beautifulnara.com, thanks ye bro sudi layan kami..

redmummy.com siapa tak kenal, blogger top gak nih... tak caya pi lah blog dia dan baca.. memang best.. selamat berkenalan kak.. cayalah akak dan suami memang sempoi dan sporting..

redmummy.com siapa tak kenal, blogger top gak nih... tak caya pi lah blog dia dan baca.. memang best.. selamat berkenalan kak.. cayalah akak dan suami memang sempoi dan sporting..

dalam jam 8 malam kami disajikan dengan hidangan yang superb! memang best sampai tak muat dah nak sumbat kat perut aku nih..

dalam jam 8 malam kami disajikan dengan hidangan yang superb! memang best sampai tak muat dah nak sumbat kat perut aku nih..

Un

Uncle ni memang lawak giler... korang nak tahu dia ni lah model iklan Mister Potato kat TV tu... mesti mashuk kan uncle ni.. anyway uncle ni dah buat aku dan my darling terhibur..

Senarai 6 peserta #1 Man in Mister Potato Empire Showdown..

Senarai 6 peserta #1 Man in Mister Potato Empire Showdown..

Hujan

Masa fiesta ni diorang jemput band Hujan buat perform, memang best tapi sound sistem tak berapa best.. ermmm tak pasti la sama ada equipment hujan tak best atau speaker kat Mist Club ni yang tak best...

Guitarist

Guitarist Hujan.. ermmm aku sebenarnya tak berapa kenal group diorang ni.. yang aku kenal Noh sorang je.. jangan marah ye hujanrians..

Noh again.. superb.=b ..

Noh again.. superb.=b ..

Pemain guitar dan bass kumpulan Hujan.. Cayokk.

Pemain guitar dan bass kumpulan Hujan.. Cayokk.

Hujan performing lagu Mencari Konklusi, Amoi Cantik, Dugaannya, Mister Potato Theme Song, dan apa lagi yek... aku lupa lah.. hehehe

Hujan performing lagu Mencari Konklusi, Amoi Cantik, Dugaannya, Mister Potato Theme Song, dan apa lagi yek... aku lupa lah.. hehehe, Sorry ye guys gambar drummer dan pemain keyboard tak nampak.. =b

Orang pernah cakap yang kumpulan Hujan expecially Noh ni amat kekwat gile,... ermm aku tak percaya... sebab apa!? sebab bila uncle model ni suruh diorang perform sekali lagi lagu tema mister potato diorang (Hujan) ok je.. siap mainkan lagu tema tu dalam slow version.... si uncle tu apa lagi naik hantu la berjoget.. hahaha memang kelakar la uncle ni..

Orang pernah cakap yang kumpulan Hujan expecially Noh ni amat kekwat gile,... ermm aku tak percaya... sebab apa!? sebab bila uncle model ni suruh diorang perform sekali lagi lagu tema mister potato diorang (Hujan) ok je.. siap mainkan lagu tema tu dalam slow version.... si uncle tu apa lagi naik hantu la berjoget.. hahaha memang kelakar la uncle ni..

Inilah pemenang blogger dan website quiz mister potato 2009,... huwaaaaa aku tak menang... tak apalah tak ada rezeki lah tu...

Inilah pemenang blogger dan website quiz mister potato 2009,... huwaaaaa aku tak menang... tak apalah tak ada rezeki lah tu...

Dalam malu-malu aku dan my darling,... sempat gak kita orang masuk game kat fiesta tu... hadiahnya berupa hemper.. hehehe sorang dapat sebijik... korang nak tahu apa yang perlu kita orang buat untuk dapatkan hemper ni?? kita orang kene jerit "I Loooooooooooovvvvvvvveeeeeeee Mister Potato" seberapa panjang yang boleh... hehehe lantak lah malu ke apa ke... janji aku dan my darling tak balik dengan tangan kosong kan..kan..kan..

Dalam malu-malu aku dan my darling,... sempat gak kita orang masuk game kat fiesta tu... hadiahnya berupa hemper.. hehehe sorang dapat sebijik... korang nak tahu apa yang perlu kita orang buat untuk dapatkan hemper ni?? kita orang kene jerit "I Loooooooooooovvvvvvvveeeeeeee Mister Potato" seberapa panjang yang boleh... hehehe lantak lah malu ke apa ke... janji aku dan my darling tak balik dengan tangan kosong kan..kan..kan..

so memang best lah Fiesta Mister Potato 2009 ni… harap-harap tahun depan boleh la jemput lagi ye… apa-apa pun aku nak ucap thanks kat Nuffnang sebab kalau tak ada diorang tak sampai gak aku kat sini.. hehehe…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to TQ Nuffnang & Mister Potato Fiesta 2009 @ Mist Club Bangsar (Memang Best)

  1. alicia says:

    I love it…

  2. phatgurl says:

    hye zaid…. yer saye perasan awak semalam sebab awak naik pentas masa last2 tu kan. salam perkenalan.. pasni leh la selalu visit ur blog. thanks ye sbb vote saye jugak 😀

  3. ruby says:

    best dowhh.. hehehe… apsal x pakai baju pink tu.. ngeeeee… 🙂

  4. admin says:

    ye ke.. orite lepas ni boleh la kita saling bertukar2 pendapat… huhu kalau ada contest lagi jangan lupa ajak saya ye hehehe..

  5. ceghap says:

    sound sistem tak berapa best.. ermmm tak pasti la sama ada equipment hujan tak best atau speaker kat Mist Club ni yang tak best… <–tak mungkin la equipment hujan tak best… dorg punya terbaik kot… dah tour 1 malaysia baik semua bunyi best je..

    p/s: bukan hujanrian, tp raingers

  6. admin says:

    huhu ceghap kenal lagi tak aku.. zaid selamba hahahaha…. lama tak dengar cerita…

    ye lah aku tak kutuk hujan 😛 kepada raingers² semua hamba mohon maap ye…

  7. alicia says:

    ala bukan kutuk pun…tp mmg bunyi terlalu nyaring lah time tu…apa pon,… performance dorg mantep gitu….best…

  8. admin says:

    betul..betul..betul… tu alice… ko pun ada gak kat sana ke?… hhehehe

  9. phatgurl says:

    suara emcee tu pun kuat bebenor… bergetar gegendang telinga.
    satu gik, maybe mamat menari lompat2 tu dah terlanggar wayar2 tu sket… tu yang adjusment lari kot… hehe

  10. admin says:

    hahhaha ye kot siti.. mamat lompat tu gile lah… buatnya terjatuh patah tulang tak pasal-pasal masuk hospital pulak…

  11. alicia says:

    ok ape dia menari…..tp x luas lah pentas tu….sbb kat pentas pun wayar berterabur…

  12. admin says:

    ala tau la sebenarnya alice sokong mamat lompat tu kan… nyampah.. hehehehe….

  13. theeggyolks says:

    Saw you guys there! Hope to see you again in more of the nuffnang’s events! cheers!!

  14. ajakrebyz says:

    hi mr zaid, since ur pics semuanya lawa2, can i copy and post it to my fb? since my pic pun ada kat sini hehehe…

  15. admin says:

    hi theeggyolks, lepas ni kalau jumpa kat mana-mana event tegur-tegur la ye… saya ni pemalu sikit orangnya…

  16. admin says:

    helo mr ajakrebyz, no problem.. u can copy paste semua gambar dalam blog ini kalau u nak.. thanks for visiting my simple blog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *