Cameron Highlands 16-NOV-09

Baru-baru ni aku dan girlfriend aku bercuti kat Cameron Highlands Pahang. Sorry la lambat letak gambar kat blog, almaklumlah bz memanjang je aku ni.. padahal tak la bz mana pun hehehe… saja-saja je buat bz. Memang kitaorang dah lama plan nak pergi Cameron Highlands tapi asik tertangguh je sebab jadual kerja kami tak sama, ye lah kitaorang ni kerja shift tak macam korang tak bekerja hahahaha… Masa kat Cameron Highlands sempat gak la kitaorang singgah Bee Farm, ladang teh, taman rama-rama, taman strawberry dan sambil-sambil tu mesra-mesra bak kata Bob AF mesraaaaaa… huhu..

Ni antara random picture yang sempat kitaorang snap..!! siapa yang makan hati tu “IM SORRY”

DSC00349

DSC00350

DSC00360

DSC00355

DSC00362

DSC00379

DSC00400

DSC00398

DSC00450

DSC00408

DSC00415

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged . Bookmark the permalink.