Aku Menang Pizza : Program Hari Jadi Bersama Domino’s Pizza dan ERA FM

.

Kepada Mohd Zaid Bin Othman, Tahniah! Anda telah memenangi baucar elektronik dari Domino’s Pizza. The Pizza Delivery Experts. Kami akan belanja anda! Kami dengan gembiranya ingin menawarkan hadiah khas semperna hari jadi anda bernilai RM58.20. Hari ni aku dapat email mengatakan aku dapat hadiah baucar Domino’s Pizza melalui contest yang aku masuk semperna hari jadi aku ari tu.. tak sangka menang hadiah kedua dari mereka. Siapa tak suka makan kan.. hehehe aku memang penggemar pizza tapi untuk kupon ni hanya boleh delivery je… tak pe lah.. nanti bila aku lapar atau pokai hujung bulan boleh la aku guna kupon delivery ni ke office je..

Oh ye rasanya peraduan ni masih di buka, so sesiapa nak masuk contest ni boleh terus ke website era.fm dan sebelum tu korang kena lah jadi ahli website Domino’s Pizza Daftarlah di sini . Mana tahu korang dapat tempat pertama, boleh ajak aku berparty sekali huhu…

Selamat Hari Jadi!

Ingin menyambut harijadi anda dengan meriah sekali bersama Domino’s Pizza dan ERA di lokasi pilihan anda?

Hantarkanlah sebab anda inginkan majlis ini dan pemenang bulanan bakal memenangi majlis harijadi bersama rakan-rakan anda, Skuad ERA dan Domino’s Pizza bernilai RM260.60!*

grand

Di Domino’s Pizza, semua adalah pemenang. Bagi yang tidak memenangi hadiah bulanan, anda masih berpeluang memenangi yang berikut:

voucher_02.jpg

* setiap Pemenang Hadiah Utama bulanan berhak membawa bersama 12 rakan dan setiap tarikh majlis akan ditetapkan oleh pihak penganjur dalam bulan harijadi anda.

*Sila daftar sebagai ahli web Domino’s Pizza juga kerana hadiah baucar akan dikreditkan ke dalam akaun tersebut sekiranya anda dipilih sebagai pemenang. Penyertaan tanpa akaun web Domino’s Pizza akan dibatalkan. Belum terlambat lagi!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Aku Menang Pizza : Program Hari Jadi Bersama Domino’s Pizza dan ERA FM

  1. ruby says:

    nanti order time ruby keje sekali k.. hehehe.. nak extravaganza pizza k. hehe.. ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *