Stefani Germanotta Sebelum Menjadi Lady Gaga

Sedikit Info :  Inilah Stefani Joanne Angelina Germanotta atau lebih di kenali sekarang dengan nama Lady Gaga lahir pada 28 Mac 1986 di Yonkers, New York… ooo budak lagi ni, ingatkan dah tua hahaha… , menurut Lady Gaga dia tak suka orang panggil nama Stefani Germanotta sebaliknya dia lebih suka para wartawan dan peminat memanggil nama Lady Gaga. Kalau korang nak tahu nama Lady Gaga ni di ambil sebab dia ni minat dengan kumpulan Queen’s  dan lagu hit masa tu Radio Gaga, dari itu lah nama Stefani Joanne Angelina Germanotta ditukar kepada Lady Gaga.

Kalau nak diikutkan dulu dia kemain sopan lagi.. sekarang perhhh bukak sana bukak sini… tapi best hehehe aku suka… opsss korang jangan nak fikir bukan-bukan yek… aku suka suara dan style dia yang sempoi dan futuristic..

Stefani Germanotta, now known as Lady Gaga, performing at Ultraviolet Live, NYU’s annual talent show. She ended up coming in 3rd place. 2nd place was Funky Butter. 1st place was Tom Costello & Stephan Magloire.

Lyrics to the first song, Captivated, courtesy of candacemarieflint

One look and Im done
One glance from your eyes and Im captivated
The taste of your skin
The warmth of your hungry lips has me so taken
And I love the way you can make me dance from miles away
When Im with you Im so sedated Im captivated by you.
Youre just like the wind cause everything moves when youre around
The sun is just like the sound of your voice in the morning when you light my world up
And I love the way you can make me dance from miles away
When Im with you Im never jaded Im captivated
Ill never stop believing in this crazy love we’re leading
Sugar hold me close and make me sweeter I need you, I love you
So please show me that smile make me laugh for just a little while
Then breathe me one breath I only need one to fill the emptiness
And I love the way you can make me dance from miles away
Its been so long but now Ive waited and now Im captivated

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.