SHARE

Yahoo akhirnya terjawab sudah tanda tanya kat facebook hari tu.. kan aku kata nak pergi tempat salji.. luruh.. bunga kan… tapi tak jadi.. mula-mula nak tempah penerbangan kat Melbourne tapi last minit harga penerbangan AirAsia naik mendadak.. so terpaksa la tukar plan ke plan B.

Fikir punya fikir dan mak aku pun dah setuju kita orang pergi Hong Kong bulan 6 tahun depan 2010.. kalau tak nak pergi bulan 12 tahun ni.. tapi disebabkan adik aku ada exam so terpaksalah tangguhkan dulu percutian keluarga ni.. yahooo tak sabar rasanya nak pergi Disneyland, Wax House.. bla..bla..bla.. bla..blaa..blaa hehehehe

Mula-mula tu takut tak jadi sebab kad kredit asik kene reject bila booking tiket kat AirAsia.. tapi hari ni sistem diorang dah ok.. jadi apa lagi terus la beli… Beli punya beli tetiba tempat duduk yang aku pick hilang… perhh geram pun ada.. dah la kene caj tapi tak ada dalam travel itinerary.. apa lagi aku terus call helpline AirAsia.. (dekat 1jam dalam talian menunggu)..  nasib baik semuanya dah selesai so tinggal nak cari travel agency je lagi..

Ermmm nak tanya lah sapa-sapa yang tahu atau ada travel agency yang menyediakan pakej ke Hong Kong 6hari 5malam?… kalau boleh nak yang murah-murah… kalau ada tolong la paste kat komen di bawah ye..

Kalau yang dah pernah pergi Hong Kong tu boleh tak ceritakan sikit pengalaman korang kat sana.. tempat-tempat best ke.. tq.. tq..

6 COMMENTS

  1. best nye zaid.. oo zaid buat yg 1million tu eh.. tyka try. but takleh nk msok.. sabar je deh.. huhu..
    nnt bole la beli ole-ole utk tyka.. hehe

  2. aku pernah sampai hong kong…best kat situ zaid…ada tempat2 menarik nak ambik gambar….tempat makan pun best2…sure ko suka…bayar dlm RM10, boleh makan puas2…x yah risau…..pengalaman aku yg paling best nak tau tak zaid…aku naik menara berkembar paling tinggi di dunia….kat hong kong…………..haaaa mesti terkejut kan…aku pun terkejut…..kat menara tu ada jual kristal murah…murah gilerrr…hehe….ari tu…lepas aku shopping aku turun lah drpd menara tu…time aku turun ikut lift…aku rasa lain macam….nak tau tak sebab apa zaid???? sebab aku baru tersedar yg sebenarnya aku x pernah pun pegi oversea lagi….hihi….rupanya itu semua sekadar mimpi ……hihi….ngan marah…

  3. hahaha.. sengal alice nih… zaid search kat google.. ada kot.. nak suggest pun, kebanyakannya mahal.. try cari, zaid kan rajin.. hehehe..

  4. siut je alice ni.. ingatkan bebetul la.. hahahha… ok ruby thanks for your advice … tapi aku nak tunggu matta fair nanti.. mesti ada pakej murah2..

LEAVE A REPLY