Dah Ambik Hadiah Project Alpha!

Hari ni memang dah rancang nak pergi ambil hadiah yang aku menang peraduan Adidas Project Alpha hari tu.. tau-tau je la jalan KL ni jem giler dari pagi sampailah tengah malam.. dok mencari pejabat Nuffnang akhirnya jumpa gak.. ala dekat je rupanya heheh… Staff-staff Nuffnang semuanya baik-baik dan peramah… oke ni hadiah yang aku dapat… so nak masuk lagi la contest akan datang… terima kasih Nuffnang.. thanks Adidas…

macam-macam ada… Adidas A3/ Rimmel London/ Montagne Jeuneese Pack bernilai RM300

DSC_0146

Beg Adidas yang masih ada tag harga – RM99.90 ni hadiah video entry…

DSC_0167

Sumbangan RIMMEL London .

CSC_0174

dan akhir sekali 5 tiket Sunway Ice dan 2 tiket Sunway Lagoon Full Park bernilai RM280

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com