Aku Insan Biasa

ZXC

Dah Ambik Hadiah Project Alpha!

dalam Diriku oleh

Hari ni memang dah rancang nak pergi ambil hadiah yang aku menang peraduan Adidas Project Alpha hari tu.. tau-tau je la jalan KL ni jem giler dari pagi sampailah tengah malam.. dok mencari pejabat Nuffnang akhirnya jumpa gak.. ala dekat je rupanya heheh… Staff-staff Nuffnang semuanya baik-baik dan peramah… oke ni hadiah yang aku dapat… so nak masuk lagi la contest akan datang… terima kasih Nuffnang.. thanks Adidas…

macam-macam ada… Adidas A3/ Rimmel London/ Montagne Jeuneese Pack bernilai RM300

DSC_0146

Beg Adidas yang masih ada tag harga – RM99.90 ni hadiah video entry…

DSC_0167

Sumbangan RIMMEL London .

CSC_0174

dan akhir sekali 5 tiket Sunway Ice dan 2 tiket Sunway Lagoon Full Park bernilai RM280

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

6 Comments

  1. […] Aku ingat lagi melalui rancangan Project Alpha inilah aku rajin masuk contest, sebab masa Project Alpha season 1 ni menawarkan hadiah yang lumayan sumbangan penaja. Aku tak lepas peluang untuk mengambil bahagian.. siapa tak kenal dengan Mohdzaid.com pantang ada contest mesti nak join.. menang kalah perkara kedua janji aku join.. mana tahu ada rezeki adalah hadiah… untuk contest Project Alpha ni aku menang tempat ke 4 yang menawarkan hadiah yang best-best. (Lihat Entry Ini). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

11227924_10206569099611278_3594520352992209352_n

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Screen Shot 2015-03-07 at 2.42.20 PM

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update
Kembali Ke Atas