SHARE

Hari ni memang dah rancang nak pergi ambil hadiah yang aku menang peraduan Adidas Project Alpha hari tu.. tau-tau je la jalan KL ni jem giler dari pagi sampailah tengah malam.. dok mencari pejabat Nuffnang akhirnya jumpa gak.. ala dekat je rupanya heheh… Staff-staff Nuffnang semuanya baik-baik dan peramah… oke ni hadiah yang aku dapat… so nak masuk lagi la contest akan datang… terima kasih Nuffnang.. thanks Adidas…

macam-macam ada… Adidas A3/ Rimmel London/ Montagne Jeuneese Pack bernilai RM300

DSC_0146

Beg Adidas yang masih ada tag harga – RM99.90 ni hadiah video entry…

DSC_0167

Sumbangan RIMMEL London .

CSC_0174

dan akhir sekali 5 tiket Sunway Ice dan 2 tiket Sunway Lagoon Full Park bernilai RM280

6 COMMENTS

  1. […] Aku ingat lagi melalui rancangan Project Alpha inilah¬†aku rajin masuk contest, sebab masa Project Alpha season 1 ni menawarkan hadiah yang lumayan sumbangan penaja. Aku tak lepas peluang untuk mengambil bahagian.. siapa tak kenal dengan Mohdzaid.com pantang ada¬†contest mesti nak join.. menang kalah perkara kedua janji aku join.. mana tahu ada rezeki adalah hadiah… untuk contest Project Alpha ni aku menang tempat ke 4 yang menawarkan hadiah yang best-best. (Lihat Entry Ini). […]

LEAVE A REPLY