Terima Kasih Nuffnang (Project Alpha) & Adidas!

Yahoooooooooo… thank you… thank you… terima kasih… hehehehe akhirnya menang gak contest Project Alpha ni.. tak sia-sia aku melalak nyanyi lagu Westlife ni depan korang hehehe, walaupun malu masa nak record video ni, tapi aku peduli apa.. orang nak gelak ke orang nak mengata ke tu diorang punya pasal… janji aku dah menang hadiah walaupun tempat keempat… nak tahu apa hadiahnya?… huhu tengok nih…

Dear Nuffnanger,

Congratulations as you’ve won the Fourth Prize for Project Alpha Blogging Contest Week 7!

You’ve won the following items;

– Adidas A3/ Rimmel London/ Montagne Jeuneese Pack worth RM300
– 5 tickets to Pyramid Ice worth RM100
– 2 tickets to all Sunway Theme Parks for a day worth RM180

menarik tak hadiahnya?? apa korang tak percaya aku menang?? hah kalau tak percaya tengok sendiri website Nuffnang Project Alpha Contest, diorang ada announce pemenang juga….  memang berbaloi-baloi kalau korang masuk contest under Nuffnang.com.my nih so kalau korang nak tengok video dan blog entry aku pasal Project Alpha sebelum ni sila klik kat sini ye…

http://mohdzaid.com/2009/11/01/project-alpha-adidas-mohdzaid-com.html

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Terima Kasih Nuffnang (Project Alpha) & Adidas!

  1. Tuah says:

    congrtazzzzz zaid… meh 1 tiket.. wakkakaka

  2. YobSumo says:

    Tahniah lah wei!

  3. admin says:

    huhu tq..tq… tahniah kat hang gak.. dapat 2nd prize kan… waaaaa syoknye… bila nak collect hadiah?… jom jumpa nanti… hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *