MEET UNCLE HUSSEIN & Sepetang di Sunway Lagoon

Penatnya dari pagi sampai petang baru lah dapat rehat sekarang ni, kejap lagi nak pergi kerja pulak… inilah kalau dah minat jadi wartawan tu sampai sanggup ambik halfday kerja hehehehe.. hari ni aku dan kak sal pergi ke Majlis Pelancaran Portal Music Hypptunes & Rock The World 9 @ Sunway Lagoon Lighthouse Cafe , anyway aku nak ucapkan terima kasih kepada penganjur ‘Fat Boys’ yang tak putus-putus mengundang aku ke event yang mereka adakan especially kat broWan yang sampai aku tak kenal dengan penampilan dan imej baru dia tuh.. hehehe bro macho beb!!

DSC_0050

Amboi kak sal.. kemain lagi kau yek,.. sampai duduk depan stage untuk buat liputan.. hehehe

DSC_0054

huh ramainya wartawan, antaranya dari Gua.com.my, TV1, Era TV, Bernama, The Star … opssss yang depan tu macam kenal je… wartawan Kepochhiiiieee TV hahahaha…

DSC_0061

Terima Kasih TM atas buah tangan ini… ye ye dapat baju saiz XXL… aku muat..aku muat…

DSC_0070

Jom sekali sekala lepak minum-minum kat sini lagi… LightHouse Cafe, Sunway Lagoon.

DSC_0082

MEET UNCLE HUSSEIN memang peramah antaranya Bro Azhar yang baju petak-petak coklat tu… bro kalau ada event calling-calling la ye… hehehe..

DSC_0084

DSC_0129

DSC_0132

Nak tengok banyak gambar sila ke Facebook gua.. …

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *