OHMY – X Japan – Endless Rain [ The Last Live ]

Antara banyak-banyak lagu Jepun yang top-top hit-hit dulu dan sekarang, aku paling suka lagu Endless Rain dari kumpulan X-Japan ni… memang dari dulu lagu ni dah sebati dengan aku,… cewah sebati tu… heheheehe , aku ni bukan apa.. aku cepat tersentuh dan touching.. so lagu-lagu mendayu-dayu macam ni dah jadi makanan aku.. meleleh air mata toksah cakap lah… peduli apa aku orang nak cakap apa… aku punya suka lah nak menangis ke ape ke.. tul tak ?..

Kalau korang nak tahu, kumpulan X-Japan ni dah wujud sejak tahun 1982 lagi dan diasaskan oleh Toshimitsu “Toshi” Deyama dan Yoshiki Hayash, ooo aku belum lahir lagi nih… perHHhh penangan kumpulan ni masa ala-ala 80an tu memang gempak betul, tengok je lah style rambut ala punk diorang jenis tak tentu arah, tapi lagu tangkap leleh gak.. apa ingat orang punk pun tak menangis ke?… tul tak?

kalau nak tengok sejarah silap kumpulan ni boleh usha-usha kat en. Wikipedia..

http://en.wikipedia.org/wiki/X_Japan

The Last Live Dec 31 1997 @ Tokyo Dome

Endless Rain :

I’m walking in the rain
yuku ate mo naku kizutsuita karada nurashi
karamitsuku koori no zawameki
koroshi tsuzukete samayou itsu made mo
Until I can forget your love

nemuri wa mayaku tohou ni kureta
kokoro o shizuka ni tokasu
mai agaru ai o odorasete
furueru karada o kioku no bara ni tsutsumu
I keep my love for you to myself

* Endless rain, fall on my heart kokoro no kizu ni
Let me forget all of the hate, all of the sadness

Days of joy, days of sadness slowly pass me by
As I try to hold you, you are vanishing before me
You’re just an illusion
When I’m awaken, my tears have dried in the sand of sleep
I’m a rose blooming in the desert

It’s a dream, I’m in love with you
madoromi dakishimete
* repeat
I awake from my dream
I can’t find my way without you

The dream is over
koe ni naranai kotoba o kurikaeshite mo
takasugiru hai iro no kabe wasugi satta hi no
omoi o yume ni utsusu
Until I can forget you love
* repeat
Endless rain, let me stay
evermore in your heart
Let my heart take in your tears, take in your memories
* repeat *

Endless Rain(English) :

‘m walking in the rain,
though everything seems to be hurting me for some reason.
There is only nothing.
Just kill me now … as I roam forever.
Until I can forget your love.

To me sleep is a confusing, narcotic
that only quiets the beating heart.
All my love seems to flow from my body like a heart felt memory.
I keep my love for you to myself.

*Endless rain, fall on my heart In this wounded soul.
Let me forget, all of the hate, all of the sadness,

Days of joy, days of sadness slowly pass me by.
As I try to hold you, you are vanishing before me.
You’re just an illusion.
When I am awake, my tears have dried in the sands of sleep.
I’m a rose blooming in the desert.

It’s a dream, I’m in love with you.
Hold me warmly in your arms.
I awake from my dream
I can’t find my way without you

The dream is over.
I can no longer hear the voice of your gentle words.
Floating off tear stained walls.
So awakening in the morning, I’ll move into my dreams …
until I can forget your love.

repeat *

Endless rain, fall on my heart, in this wounded soul.
Let me forget, all of the hate, all of the sadness.
Endless rain, let me stay a memory in your heart.
Let me take in your tears, take in your memories.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *