Bunkface – Through My Window (Video/Lyrics)

Banyak komen aku tengok kat blog dan kat facebook mengatakan Bunkface plagiat dari band-band antarabangsa, ishh diorang ni kenapa nak cakap plagiat? Bunkface adalah Bunkface anak seni yang membanggakan rakyat Malaysia. Itu dah menunjukkan Bunkface dah setaraf dengan artis-artis antarabangsa tul tak?.. hehehe… aku sebenarnya nak cakap yang aku suka sangat lagu Through My Window ni, tak silap aku lagu ni lagu tema untuk http://www.everyoneconnects.net/ Jom layan lagu ni ..

Through My Window
Bunkface
i Dont want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it aloneIn the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Cant exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now theres me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Bunkface – Through My Window (Video/Lyrics)

  1. man_i_b says:

    so wonderful thing ,.,. i”m proud of you all,.,.,bunkface.,.,. i”ill vote 4 you all.,.,. its a nice song,.,.,.,.,

  2. admin says:

    yes vote for them… nice song nice band..

  3. aku says:

    aku stju,aku dpt tngk bunkface blh pg jauh.
    bese la mlayu kita,tau ktuk je,otak xde.spnjg aku dngr lgu artis mlyu,bunkface satu2ny bleh chllenge lagu mat saleh..lets vote 4 them!!

  4. admin says:

    lepas ni aku nak sangat tengok Bunkface ke luar negara.. mana tau esok lusa dapat masuk MTV awards kat luar ke.. cayalah..

  5. alicechan says:

    ehehe…aku suka bunkface…..sesuai utk aku memekak…best lagu2 depa…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *