ROCK THE WORLD 9

Web-Banner-FINALE-NEW-RTW

Flyer-front

Flyer-Back

NEW INFO From Organizer (FAT BOYS)

David Rafael Buri ROCK THE WORLD HAS BEEN POSTPONED WITH A NEW VENUE!! DATE : 26TH DECEMBER 2009 VENUE: STADIUM BUKIT JALIL CAR PARK A Spend your boxing day with us!!

Rock The World 9 kembali lagi tahun ini pada 26TH DECEMBER 2009 ini dengan menampilkan lebih 60 artis dan digegarkan di 3 buah pentas pada hari tersebut. Antara artis-artis yang terlibat adalah Bunkface, Zee Avi, Bittersweet, Disagree, Meet Uncle Hussain dan ramai lagi akan beraksi di STADIUM BUKIT JALIL CAR PARK A bermula 12 tengahari sehingga tengah malam. Harga tiket RM25* boleh didapati di Rock Corner, Music Valley, Extreme Outlets dan di tapak pentas.

Untuk maklumat lanjut hubungi penganjur di : http://rocktheworld.com.my atau http://www.hypptunes.com.my

HYPPTUNES ROCK THE WORLD 9

3 stages with more than 60 bands!

Also featuring a Street Market and music clinics brought to you by the best musicians in Malaysia!

It’s an event not to be missed!!

——————————————————————————————

Line up is out!

Love Me Butch
Pop Shuvit
Bunkface
Robot Asmara
YUNA
Saturnine
Bittersweet
John’s Mistress
7 Collar T-Shirt
Republic of Brickfields
Restraint
Meet Uncle Hussain
Monoloque
Bleeding Mascara
Kugiran Di Tepi Pantai
Azlan And The Typewriters
Brainhead
Car Crash Hearts
Joanna & Co
Pretty Ugly
Skudap Skudip
The Otherside Orchestra
Labrat
Auburn
Couple
40 Winks
Free Love
Y2K
Second Combat
Sam Kuman
Stonebay
One Buck Short
Disagree
Lurks
Aku
Rashdan Harith
Liyana Fizi
Mohd Jayzuan
Karen Nunis Blackstone
Otam
Sharidir & Nizam P
Blindtribe
An Honest Mistake
The Times
Pesawat
Bo – Bedroom Sanctuary
Rendra Zawawi

Special music workshops by:

1. Drum workshop – John Thomas
2. Guitar workshop – Julian Mokhtar
3. Bass workshop – Ken
4. Guitar Workshop – Rithan (Deja Voodoo Spells)
5. Chiptune workshop – MN32

________________________________________________________

Wanna perform at Rock The World?
There are 6 spots up for grabs in this year’s major local rock concert!
Check out www.hypptunes.com.my or www.rocktheworld.com.my for more info!

If you are unable to register, please fill up the form from the website and send the details with your band’s portfolio and song to rtwbandsearch09@gmail.com !!

————————————————————————————

NEW DETAILS ON ROCK THE WORLD 9

NEW DATE!!! – 26TH DECEMBER 2009
NEW VENUE!! – STADIUM BUKIT JALIL CAR PARK A

————————————————————————————

NEW ADD ONS TO THE LINE UP!

1. Yuna
2. One Buck Short
3. An Honest Mistake
4. Slowjaxx

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to ROCK THE WORLD 9

  1. armadrafar says:

    rock the world 9 da….
    jangan pagar roboh…
    boneser kene pijak ramai2 lagi sudeh….
    pasal per???
    berebut T-shirt free….
    hak hak….

  2. armadrafar says:

    1st comment da….

  3. admin says:

    heheh.. itulah.. ala yang penting kita happy2 layan konsert.. setakat nak rebukan baju sampai nyawa terdagai…

    anyway… aku dah ada tshirt RTW9 yahooooo hehehe tak perlu rebut2 lagi.. 😛

  4. black says:

    mne dpt bro bju tu??
    hehe…

  5. admin says:

    masa pergi press confrence diorang ari tu…

  6. pogy says:

    hahaha..
    btol r bro bwh ni..
    au tension gle tket aku no siri 62 tp xdpt tshirt..
    aku kesian tgk dak darah telinga ngan patah kakik r mse berebur 2…

  7. admin says:

    ala kita pergi bukan nak berebut baju pun pogy, just nak happy2 je dengar muzik.. disebabkan nak baju kang kita cedera parah pulak.. so bila kat sana nanti kita kenalah bertimbang rasa..

  8. STIFFshit says:

    dude, sorry 2 say.., tp pndapat aku la rtw9 kureng sikit. band2 main byk yg baru2 n xbest.. x mcm rtw taun2 lps. ksian kt mat2 botak malaya..xde wakil oi!. kalu ade POH, maddame, hujan, rvenge, nclear strike…..cnfirm pecah!!

  9. STIFFshit says:

    hardcore band byk…nk wat cmne kn…bsness..heheheh…..

  10. admin says:

    ye lah nak wat cam mana.. semua tu penganjur yang uruskan…

  11. waney says:

    asal coca d monday pnya xde ah ? x wat g eh flyer bru ?

  12. ucop says:

    poh xde la…aisey…

  13. lie says:

    wahh….second combat pun ada….band tour europa tu…hidup -xxx-

  14. wong says:

    hi, we heard MARIONEXXES to perform there? what time is their slot?

  15. admin says:

    jumpa anda di sana lie… oh ye dah beli tiket ke?… kalau belum pergi la beli sekarang sebelum kehabisan…

  16. admin says:

    kindly please check our RTW9 Official website for detail.

  17. emma says:

    hey ade schedule x??
    i wanna cek out wht time is my fav bnds playing..
    plsplsss
    hopee u can post it

  18. admin says:

    emma zaid tak ada la jadual konsert ni… zaid just promot je apa-apa hal berkaitan emma boleh contact terus penganjur atau lawat facebook diorang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *