Kucing Pun Bergaduh!

Hahaha kelakar lah video nih.. tak sangka ada yang boleh translatekan bahasa kucing nih kan… so funny.. aku gelak terguling-guling tengok video ni…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kucing Pun Bergaduh!

  1. alicia says:

    teringin gak tengok ko gelak terguling guling…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *