Kucing Pun Bergaduh!

par söker kvinna i Vetlanda Hahaha kelakar lah video nih.. tak sangka ada yang boleh translatekan bahasa kucing nih kan… so funny.. aku gelak terguling-guling tengok video ni…

borstlift

kari i mashkullit

cirurgia aumento peniana

man zoekt stel in Gelderland

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kucing Pun Bergaduh!

  1. alicia says:

    teringin gak tengok ko gelak terguling guling…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *