2012 – Exabytes Movie day Invitation

exabytes-movie-day-2009

Yahoo akhirnya aku dapat gak tengok wayang 2012 – Exabytes Movie day Invitation dari Syarikat Hosting No1 di Malaysia tak lain tak bukan Exabytes.com.my , sebenarnya aku tak sabar nak tunggu cerita 2012 ni kat wayang.. nasib baik la dapat free tiket siap kasi soft drink dan pop corn lagi.. cayalah… aku dapat 2 tiket.. tak lain tak bukan aku nak bawak awek aku lah.. hhihihi…

Oh ya aku nak cakap sikit yang hosting Exabytes ni adalah hosting terbaik di Malaysia… kalau korang nak beli boleh klik kat banner dibawah ni ye… customer service tip top dan server jarang down

Exabytes – Your Excellent Hosting Partner!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2012 – Exabytes Movie day Invitation

  1. ruby says:

    zaid.. ko gi ngan alice.. bestnyer… hehe.. jumpa disana juga yer.. hehehe..

  2. admin says:

    huhu aku pergi ngan awek aku la ruby… hehehehe shuuuutttt jangan kasi tau sapa-sapa tau heheeh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *