Terima Kasih Nuffnang!

Snapshot_20091014

Hari ni aku dah dapat cheque dari Nuffnang selepas aku cashout account Nuffnang pertama aku sebulan yang lalu, Walaupun nilainya sedikit tapi aku bangga sebab ada juga orang masuk blog aku dan dengan ikhlas mengklik iklan yang disediakan oleh pihak Nuffnang. Dulu aku pakai Advertlets tapi sampai sekarang tak dapat-dapat hasilnya, sejak dari tu aku terus delete account Advertlets dan terus setia dengan Nuffnang sebagai ahli Glitterati.

Apakah Yang Dimaksudkan Glitterati

Seorang blogger Nuffnang digelar “eksklusif” apabila blog miliknya tidak menyertai program pengiklanan dari mana-mana rangkaian pengiklan dari Asia Timur Selatan.

Terima kasih daun keladi ye Nuffnang, bulan depan aku cashout lagi hehehe… Woi kawan-kawan aku kat luar sana, apa tunggu lagi mana yang ada blog tu marilah letak iklan Nuffnang dan tunggu hasilnya. Sambil-sambil tu rajin-rajin la update blog ye.. huhu jangan jadi macam aku yang pemalas update blog nih pastu nak demand income ribu riban hahaha..

Kepada sesiapa yang nak jadi dan nak cepat kaya dengan Nuffnang, jom sertai mereka di http://www.nuffnang.com.my/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Terima Kasih Nuffnang!

  1. sara says:

    sebab aku klik le tu.. hehehe…

  2. Pingback: Kuiz “Jejak Orang Misteri MohdZaid.com” – Hadiah Misteri Menanti anda! « Mohd Zaid Othman

  3. Pingback: Im Always With Nuffnang! Not Innity! « Mohd Zaid Othman

  4. Bo says:

    Good job bro!

  5. admin says:

    sama-sama.. bro pun still ngan nuffnang tau..

  6. mohdzaid says:

    Kena banyak sabar bro..Sent from my BlackBerry® smartphone

  7. suhaisweet says:

    wah..tahniah bro…bile la aku nye turn lak??…huhu

  8. admin says:

    @iza – thanks iza.. saya tak lah otai .. saya biasa-biasa je.. kalau iza ada nak tanya apa janganlah segan ye..

  9. Szohr says:

    wah!!!
    best nye dapat bnyak duit!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *