Kelly Clarkson – Already Gone (Bestkan Lagu Nih)

Mula-mula aku dengar lagu ni aku tak kenal siapa penyanyi dia… ingatkan Beyonce sebab rentak dia seakan-akan lagu Halo, tapi bila dengar banyak kali memang sah bukan Beyonce yang nyanyi… dan lagu ni memang lain rhythm dia dengan lagu Halo, bila aku cek kat website Billboard top100, rupa-rupanya ni lagu kak Kelly Clarkson, Huh memang best la lagu ni… teringat pula kat cerita Titanic hehehe…  huh apa kene mengena dengan cerita Titanic?… ntah arrr… Jom tengok video clip official lagu ni.. kalau nak lirik ada kat bawah ye..

Video kat bawah ni adalah mix dari lagu Kelly Clarkson Already Gone, rentak lagu tu.. tapi suara lagu Halo dari Beyonce… so korang nilahkan lah sendiri… mana yang best… kelly or beyonce.. hahahaha

Siapa tiru siapa?… tengok pulak video ni.. padan la lebih kurang sama.. dah komposer dia pun orang yang sama huhu..

Lyrics

Already Gone
Kelly Clarkson
Remember all the things we wanted
Now all our memories, they’re haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die…

I didn’t want us to burn out
I didn’t come here to hurt you now I can’t stop…

I want you to know
It doesn’t matter where we take this road
Someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you’ll find another
That doesn’t always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
“Perfect” couldn’t keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
It doesn’t matter where we take this road
Someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

I’m already gone, already gone
You can’t make it feel right
When you know that it’s wrong
I’m already gone, already gone
There’s no moving on
So I’m already gone

Ahhhh already gone, already gone, already gone
Ahhhh already gone, already gone, already gone

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they’re haunted
We were always meant to say goodbye…

I want you to know
It doesn’t matter where we take this road
Someone’s gotta go
And I want you to know
You couldn’t have loved me better
But I want you to move on
So I’m already gone

I’m already gone, already gone
You can’t make it feel right
When you know that it’s wrong
I’m already gone, already gone
There’s no moving on,
So I’m already gone

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kelly Clarkson – Already Gone (Bestkan Lagu Nih)

  1. sara says:

    lebih kurang jer.. hahahaha…

  2. admin says:

    tapi besh…

  3. zira says:

    lgu kelly jauh lg best

  4. Pingback: Kelly Clarkson Live in Malaysia 2010 « Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *