Selamat Hari Jadi Rina (Looohhh Lohhh/AnashHHh)

30072009_001

Artiket ini di publish pada 7-Oktober-09 jam 3 pagi, aku rasa aku orang kedua wish awal happy birthday kat kau selain Ruby yang awal-awal lagi dah kasi hadiah hehehe… Rina selamat hari jadi ye… yang ke?? hahaha tak payah la nak rahsia-rahsia.. dah tua pun kita hahaha.. Aku doakan di hari jadi kau ini kau lebih ceria dan lebih matang (bukan batang) hendaknya, panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki amin…… huhu idoooo jeeee jenyeee… hehehehe bila nak open table?.. opsss… ooo kita tunggu kak sal open table dulu kan.. hehehe kak sal bila lagi?…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Selamat Hari Jadi Rina (Looohhh Lohhh/AnashHHh)

  1. sara says:

    birthday ruby and zaid apa la agaknya kita dapat eh.. hehehe..

  2. admin says:

    diorang tak bagi siap lah hahahaha…

  3. Alicia says:

    hai…dah besar pun nak juga ke?

  4. sara says:

    dah besar menandakan hadiahnyer lagi bertambah besar dan best.. sebab kawan2 kami kaya2 dan berduit dan sudah bekerja.. hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *