Monthly Archives: October 2009

Kucing Pun Bergaduh!

Hahaha kelakar lah video nih.. tak sangka ada yang boleh translatekan bahasa kucing nih kan… so funny.. aku gelak terguling-guling tengok video ni…

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , | 1 Comment

2012 – Exabytes Movie day Invitation

Yahoo akhirnya aku dapat gak tengok wayang 2012 – Exabytes Movie day Invitation dari Syarikat Hosting No1 di Malaysia tak lain tak bukan Exabytes.com.my , sebenarnya aku tak sabar nak tunggu cerita 2012 ni kat wayang.. nasib baik la dapat … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Oh Bontot Panas!

Kali ni aku menulis bukan pasal kipas dinding ataupun KICAP cap kipas tapi cerita pasal kipas bontot orang, mungkin dah menjadi trend masa kini orang lebih suka kipas bontot orang dari kipas sate sendiri. Kipas bontot yang aku maksudkan adalah golongan orang yang … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Pengajaran Mengajar Kita Erti Kehidupan!

Setiap insan di muka bumi Allah ini ada  melakukan kesalahan, setiap orang ada melakukan dosa tak kira dosa tu kecil atau pun besar, kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukan… dosa pahala tu kerja tuhan.. kita hanya mampu berdoa supaya kita menjadi yang … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

Bateri Oh Bateri

Bateri kereta aku dah mampos!!, hahahaha aku ni nama je pakai kereta, tapi aku kurang mahir pasal kereta ni. Alah tak apa susah-susah tanya orang baik aku tanya Youtube.com siap tunjuk cara-cara pasang battery kereta lagi. Puas aku tanya orang, … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Thank You For My Birthday Wishes & Happy Birthday to everyone eles TODAY

Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang sudi membuat ucapan hari lahir untuk diriku yang hina ni.. Tiada ungkapan lain selain terima kasih je yang dapat aku berikan. Tarikh 18-Oktober-1984 adalah tarikh keramat untuk seorang yang bernama Mohd Zaid Othman, sepatutnya … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments