Raya Kedua – Raya dengan keluarga belah Arwah Abah dan Trip ke Melaka

Raya Kedua ni aku dan keluarga beraya dengan keluarga belah Arwah Abah dan Trip ke Melaka, sebenarnya raya pertama pun beraya dengan mereka juga.. tapi aku tak sempat nak ambik gambar sebab penat sesangat beraya. Raya kedua ni pakcik aku ajak konvoi beraya rumah sedara diorang kat Melaka, hampir 10 buah rumah kita orang beraya… dah la aku tak tidur seharian (kerja malam) gembel je tahan biji mata 24jam hahahaha akhirnya aku tumbang diwaktu petang hahahah.. Hanya gambar saja yang dapat aku hidangkan.. nak bercerita tu aku malas lah… 😛

DSC_0118

Pakcik makcik dan sepupu aku tengah siap sedia nak bertolak ke melaka..

DSC_0120

Mak, cik mamah dan cik edi tengah menunggu diorang berkemas…

DSC_0132

ni masa kat rumah sedara yang baju hitam tu (cik paizal)…

DSC_0160

Fiza, syafiq dan zira… sepupu aku… kalau korang nak tahu masa aku kecik-kecik dulu fiza ni lah teman rapat aku hehehe dah besar buat hal masing-masing kekekeke… Fiza bila ko nak kawin… hehehehe aku tunggu ko kawin dulu

DSC_0185

Aizat dan Naim…. lepas makan apa lagi beraya kat rumah orang lain la cari duit raya banyak-banyak..

DSC_0181

Sepupu aku sabrina… ‘angah zaid jom la kita beraya lagi’ … aduh ina a.zaid dah tak larat lah hhehehe…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Raya Kedua – Raya dengan keluarga belah Arwah Abah dan Trip ke Melaka

  1. murni sani says:

    x ade pun awk pengsan?..
    hehe..
    umah sedara kat melaka?
    nape x cakap….
    sy org melaka..
    hehehe..
    jemput dtg raya ye taun depan..
    hehehe

  2. admin says:

    ooo awak orang melaka gak ke?… insyaalah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *