Aku Insan Biasa

Guitar Elektrik – Brand SX (Yamaha)

dalam Diriku oleh

Hari ini dengan rasminya terpakai juga kad kredit Public Bank yang baru aku dapat bulan puasa hari tu…  si adik kesayangan aku nak beli guitar elektrik pulak… huhu nasib baik dia bayar balik… kita orang beli kat Yamaha Studio Kajang, brand SX (ntah la aku tak pernah dengar pun…) beli satu set ada DVD, Amp, guitar, pemetik gitar, tuner, beg … harga dia RM830 … huhu boleh tahan gak sound dia… meh tengok gambar aku main guitar yeh…

DSC_0285

Barang yang terdapat dalam set ni…

DSC_0289

Adik aku uzair… macam pandai je main… hehehe meh aku pulak yang main ko tengok..

DSC_0293

Macam ni la kalau nak main guitar…. main petik je hahahaha

DSC_0294

Sampai baring dowh aku goreng guitar ni… hahahhaha memekak je aku ni.. bikin bising je jiran sebelah…

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

9 Comments

  1. Semekom bro,
    nak tanye nie,
    bro bli gtar nie RM830 mmg siap satu set tros ea???
    die jual yamaha studio kajang je ke???

  2. ada kot.. cuba la cari kat kedai muzik yang lain… rasanya lagi murah pun ada… ada sedara saya beli cap ayam dalam rm300 pun boleh dapat…

  3. alamak lupa pulak tanya dia… nanti bila saya jumpa dia saya tanyakan… faiz budget dalam berapa?… dan tinggal area mana?…

  4. SX ok…quite good qualiti arr…aku ada SX gak SEG1/STD…ok la..nanti aku nk angkat SX SEG/ASH…huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

11227924_10206569099611278_3594520352992209352_n

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Screen Shot 2015-03-07 at 2.42.20 PM

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update
Kembali Ke Atas