SHARE

Hari ini dengan rasminya terpakai juga kad kredit Public Bank yang baru aku dapat bulan puasa hari tu…  si adik kesayangan aku nak beli guitar elektrik pulak… huhu nasib baik dia bayar balik… kita orang beli kat Yamaha Studio Kajang, brand SX (ntah la aku tak pernah dengar pun…) beli satu set ada DVD, Amp, guitar, pemetik gitar, tuner, beg … harga dia RM830 … huhu boleh tahan gak sound dia… meh tengok gambar aku main guitar yeh…

DSC_0285

Barang yang terdapat dalam set ni…

DSC_0289

Adik aku uzair… macam pandai je main… hehehe meh aku pulak yang main ko tengok..

DSC_0293

Macam ni la kalau nak main guitar…. main petik je hahahaha

DSC_0294

Sampai baring dowh aku goreng guitar ni… hahahhaha memekak je aku ni.. bikin bising je jiran sebelah…

9 COMMENTS

  1. Semekom bro,
    nak tanye nie,
    bro bli gtar nie RM830 mmg siap satu set tros ea???
    die jual yamaha studio kajang je ke???

  2. ada kot.. cuba la cari kat kedai muzik yang lain… rasanya lagi murah pun ada… ada sedara saya beli cap ayam dalam rm300 pun boleh dapat…

  3. alamak lupa pulak tanya dia… nanti bila saya jumpa dia saya tanyakan… faiz budget dalam berapa?… dan tinggal area mana?…

  4. SX ok…quite good qualiti arr…aku ada SX gak SEG1/STD…ok la..nanti aku nk angkat SX SEG/ASH…huhuhu

LEAVE A REPLY