Beyonce Live In Malaysia (Mesti Pergi)

Beyonce

ArhhhhGGghhHH aku jadi gile sekejap.. terkasima aku dengar iklan kat radio Hot.FM pagi tadi pasal Beyonce nak buat konsert live in Malaysia pada 25 Oktober ni di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur jam 08.00PM. Bapak mahal tiket dia.. (sayang saya nak pergi boleh tak?..) hehehe tiket paling murah RM93 (free seating) dan RM583, RM383, RM283, RM183 (number seated). Kalau nak diikutkan giler aku ni aku nak je beli tiket RM583 tu… membazir yek?… ermmmm nak pergi… nak pergi… nak pergi gak….. boleh tak sayang.. hehheeh 🙁 ‘tak boleh tak pe lah’

Sesiapa peminat Beyoncé yang tak dapat pergi konsert kat F1 Rocks in Singapore, jangan risau.. Beyoncé dah merancang untuk konsert jelajah Malaysia dalam masa terdekat ni.. Buat kedua kalinya merancang untuk konsert ‘I AM….’ jelajah dunia ke Malaysia (Asia) yang dianjurkan oleh Marctensia dan UCSI Communications selepas konsert jelajah North America dan Europe setelah konsert pertamanya dibatalkan dua tahun lalu.

Check the Facebook Event page for general info, or get in touch with Marctensia (the good people who’re bringing you Akon) at +603 2092 1199 and www.marctensia.com, or Axcess Ticketing at +603 7755 1000 and www.axcess.com.my for ticket info.

Axcess outlets
> Axcess Office
> 1-Utama Shopping Complex
> Stadium Putra, Bukit Jalil
> Rock Corner Mid Valley
> Tower Records Lot 10
> Parkson Sunway Pyramid
> Rock Corner The Curve
> Rock Corner KLCC
> Alamanda Putrajaya Shopping Centre
> UC Travel, University Malaya

* All collection of tickets will require validation of NRIC/Passport, Credit Card and Booking Number.

* Ticket collection is at venue only on the event day, 2 hours before the show time.

* No third party collection allowed unless Authorization Letter is issued by the Purchaser (credit card holder) and presented to Axcess upon ticket collection.

beyonce_seatplan

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Beyonce Live In Malaysia (Mesti Pergi)

  1. Alicia says:

    mahal nya tiket…ko nak yg 500++ eh zaid…kaya betul ko..???..belanja aku sekalilah… kalau ko beli yg free seating pun mesti tak puas hati sbb jauh.. better u tengok youtube ja nanti…hahahaha… tapi kalau ko nak pegi juga….ikot (tapi ko bayar semua ehe) zaid, drpd ko pegi concert ni, baik kita p vocation dgn dgn k.sal, bugil, & geng2 lain…lagi best…kita buat concert sendiri..ko x nampak aku nyanyi lg kan?? haaa mesti hujan dowhh..best dowhh… :-p

  2. admin says:

    yahooo nak pergi gak… pihak penganjur dan confirmed nak kasi 10% diskaun kat saya atas artikel ni hoho…

  3. Pingback: Beyonce to perform in Malaysia despite dress code | Mohd Zaid Othman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *