Kemana Perginya Vince? [ Percayalah Sayang ]

Hari ni aku kemas-kemas kotak khazanah aku masa sekolah dulu dan terjumpa pula kad ucapan Vince yang dia pos kat aku ni satu ketika dulu… Lama tak dengar cerita mamat cina ni kan.. lepas tamat pengajian kat AF1 dulu glamer la kejap si Vince ni… aku pun minat gak lagu-lagu dia dulu.. aku bila tengok Vince ni kan teringat kat penyanyi Jay Chou.. muka dia ada iras sikit-sikit kan.. Sekarang tak silap aku, kakak vince pun dah menyanyi… uhuhu Vince jikalau kau baca blog aku nih… aku harap kau menyanyi semula.. sebab suara kau ada kualiti …

DSC_0140DSC_0139

Kad ucapan vince khas untuk mohdzaid.com …

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *