Durian Runtuh : Terima Kasih Kak Yati

Alhamdulillah, rezeki bulan puasa ni dapat durian runtuh dari Kak Yati untuk website Nbkara.com.my. Huhu awal-awal lagi dah dapat duit raya. Terima kasih banyak-banyak ye kak yati macam tau-tau je bulan nak raya ni perlukan banyak duit. Kepada kak yati, zaid ucapkan selamat berpuasa dan selamat hari raya yang bakal menjelma tak lama lagi… raya jemputlah kerumah ye..

Terima Kasih Daun Keladi
Hatiku Senang Di Aidilfitri

Terima Kasih Buah Melaka
Kalau Ada Salah Silap Ampun Diminta

INFO : Dapatkan Novel terbaru Norhayati Berahim ‘Aku Bukan Billy Milligan’ dipasaran sekarang. Untuk pelawat web www.nbkara.com.my sekiranya anda menghadapi kesukaran untuk mengakses laman tersebut, sila gunakan link http://www.nbkara.info untuk sementara waktu, kerja-kerja kemaskini sedang dijalankan… harap maklum..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Durian Runtuh : Terima Kasih Kak Yati

  1. do reserved about RM1k for haqs’ brothers

  2. admin says:

    OMG… 1k tu… hehehehe….. boleh-boleh.. nanti minta kat auntie zara ye hehehehe.. uncle zaid pokai kalau itu macam hahahaha…

    // kak jillian de jill (bukan nama sebenar) nanti raye datang beraya rumah kite ye… tak sabar nak dukung Haziq dan Emir… so cute..

  3. hehehe… kata durian runtuh.. mintak lah sampai 1 k je..

  4. Alicia says:

    zaid aku mau durian…

  5. admin says:

    lol musim ni mana ada durian lagi dah.. heheehe

  6. admin says:

    hohoho… maknya pulak kene kasi uncle zaid duit raya jugak tau… sebab uncle zaid tak kawin lagi hehehehe… uncle zaid nak 2k …. hehehehe

  7. Alicia says:

    @admin, daripada ari tu lagi aku mau duriankan…tapi sampai sekarang xde pon 🙁 tak nak durian lah lepas ni… (yeke x nak durian?? boleh dipercayai ke aku ni???)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *