Iklan Raya WiMAX 2008

hahaha funnykan video nih… bagus tul Wimax ini menunjukkan talian rangkaian dia tak sangkut-sangkut… kalau korang tengok the making of video ni lagi lawak…

TMO Iklan Raya WiMAX 2008

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Video and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Iklan Raya WiMAX 2008

  1. Piratz says:

    teringat iklan tenaga nasional yang mesin kelapa tue

  2. admin says:

    yup… diorang ni bijak betul… iklan raya mesti best-best… mesti pecah kepala nak fikirkan idea setiap tahun kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *