Taufik Batisah – Suria Hatiku (PErrHH)

Tahu tak Taufik Batisah dah ada album baru?… mesti la tau kan.. sebab album ni nak kata baru pun tak la baru, tak silap aku dah release November tahun lepas… opss kalau salah tolong betulkan ye.. tapi sejak dua menjak ni aku selalu dengar lagu Suria Hatiku ni kat radio Era (Radio 1 Malaysia),  huh boleh tahan gak lagu ni…  memang sesuai dengan halwa telinga aku..

Huhu antara lagu yang best selain Suria Hatiku ni adalah Gadis Itu, Nafasku, Citra Suria, KepadaNya, Hey dan banyak lagi… huhu tak sabar aku nak beli CD dia kat kedai.. beli yang ori yek.. dont download-download okey… hentikan cetak rompakz… huhuh boleh caya ke aku ni… 😛 , huhu senyap2 sudah…

Jom Layan Lagu ni… nak lirik clik link kat bawah.

Suria Hatiku (Lirik)
Taufik Batisah
Kini ku sedari siapa dirku ini
Yang takkan berdiri tanpa dirimu di sisi
Cintamu suci, tak berbelah-bagi
Isi hatimu, takkan ku mengerti
Kan ku abadikan
Saat denganmu
Di dalam lukisan hidupku

Untukmu kasih
I’ll give the very best of me
Kau s’lalu membarakan semangat ku

Untukmu kasih
I’ll be there when you’re needing me
Biar hari ku menentang waktu
Tetap kau suria hatiku

Meski diri ku tak sesempurna yang ku ingini (Kau tetap setia)
Kau masih hadir di setiap langkah hidupku ini

Untukmu oh kasihku
Ku tujukan s’gala untukmu
Untukmu oh sayangku
Hidup tak berarah tanpa mu

dan jangan lupa lagu ni pun best tau… KepadaNya dari  Taufik Batisah dan Hady Mirza … OMG nice song and vocals.. Wahai Manusia Sedarlah Dirimu, Hidup Di Dunia Hanya Sementara… Dekatkan Diri KepadaNya… aduh.. touching dowh lagu ni…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Taufik Batisah – Suria Hatiku (PErrHH)

  1. Alicia says:

    best juga suara dia eh…hensem pulak tuu…yuhuu..(terlebih sudah)

  2. hensem2 gak…tp aku paling macho…………….. huhuhuh 🙂

  3. @Alicia, ………………………ader ym?????? huhuhuhuh………………………………………………………………………………..

  4. Meme says:

    I suka suka sangat lagu Citra Suria, Tiada Dua dan Nafasku. Yang lain pun sedap juga. Kalau diMalaysia, album ini baru dipasarkan sejak bulan Mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *