Monthly Archives: September 2009

Siti Nurhaliza – Tahajjud Cinta – Asma Ul Husna (Memang Layan..)

Amazing… aku tenang bila mendengar Asma Ul Husna ni…. , aku tak jumpa la lirik dia.. kalau sesiapa ada tolong kasi ye… TQ

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , | 1 Comment

Beyonce to perform in Malaysia despite dress code

Kalau dia nak telanjang bulat sekali pun apa korang peduli… kalau tak suka tutup lah mata… hahahaha, kebarangkalian aku membeli tiket konsert dia adalah 60% … ruby ko api-api kan lah aku lagi supaya lagi cepat aku beli tiket  hahahahaha…. … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , | 6 Comments

Guitar Elektrik – Brand SX (Yamaha)

Hari ini dengan rasminya terpakai juga kad kredit Public Bank yang baru aku dapat bulan puasa hari tu…  si adik kesayangan aku nak beli guitar elektrik pulak… huhu nasib baik dia bayar balik… kita orang beli kat Yamaha Studio Kajang, … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , | 9 Comments

Raya Kedua – Raya dengan keluarga belah Arwah Abah dan Trip ke Melaka

Raya Kedua ni aku dan keluarga beraya dengan keluarga belah Arwah Abah dan Trip ke Melaka, sebenarnya raya pertama pun beraya dengan mereka juga.. tapi aku tak sempat nak ambik gambar sebab penat sesangat beraya. Raya kedua ni pakcik aku … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , | 2 Comments

Raya Pertama – Yang Adoooo…

Raya tahun ni biasa-biasa je bagi aku… baju melayu pun yang aku beli hari tu aku tak pakai… alasannya tak cantik bila aku pakai pada hari raya hahahaha…  ntah la masa beli ari tu nampak ok je.. tapi bila pakai … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , | 4 Comments

SLURPEE®LICIOUS MOMENTS CONTEST

Wow 7-Eleven buat peraduan kat Nuffnang, walaupun aku tak dapat join peraduan ni atas sebab tak cukup syarat, aku nak promot kat korang yang lain untuk join peraduan ni… senang je nak join contest ni cuma, beli apa-apa saiz Slurpee … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , | 2 Comments