Tarian Zapin @ Berjaya Times Square Kuala Lumpur

Petang tadi waktu lunch (gua tak gi mamak yek.. gua jalan-jalan times square je) tertengok budak-budak ni menari tarian zapin,.. huh tarian zapin ni kan?.. kalau salah betulkan ye… best gak tarian ni.. boleh jadikan senaman.. korang nak tau tak?.. sejak puasa ari tu aku dah turun 4kg!!… WOW satu angka yang memberangsangkan bagi aku… walaupun hanya 4kg tapi aku rasa puas…  harap-harap boleh maintain la dan kalau boleh nak turunkan lagi berat badan.. huhu

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tarian Zapin @ Berjaya Times Square Kuala Lumpur

  1. sara says:

    hehe.. apsal x menari sekali zaid?? hehe.. ko buat brad dance.. atau shuffle..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *