I Just Want To Say IM SORRY!

Hari ni aku telah buat seseorang marah… ermmm mungkin dia marah kat aku kot… mungkin tersangat-sangat marah!, mungkin dia dah tak ingin tegur aku lagi, ermmmm apa dosaku, apa salahku…,  sorry banyak-banyak ye.. aku tau kau sakit hati dengan aku… oklah aku minta maaf sekali lagi ye.., kalau kau rasa aku keterlaluan kau tegurlah aku.. untuk itu aku dendangkan lagu kegemaran aku ni untuk kau… just click play kat player atas dan nyanyilah untuk aku yek hahahaha..!! huhu jangan touching-touching… nanti hancing!… hahahaha ye aku tau aku ni jahat tak seperti lelaki lain yang kau kenal.. tapi jahat kat mulut je..  semperna hari baik bulan baik ni mari kita bermaaf-maafan..

adakah perasaan jelous ini sebenarnya cinta..?…

K-ci And Jo Jo

I will never find another lover sweeter than you, sweeter than you
I will never find another lover more precious than you, more precious than you
Girl You are Close to me you’re like my mother,
Close to me you’re like my father,
Close to me you’re like my sister,
Close to me you’re like my brother
You are the only one my everything and for you this song I sing

All my life I pray for someone like you
I thank God that I, that I finally found you
All my life I pray for someone like you
I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do, love me too

Said I promised to never fall in love with a stranger,
You’re all I’m thinking of I praise the Lord above,
For sending me your love, I cherish every hug,
I REALLY LOVE YOU!!!

All my life, I pray for someone like you,
I thank God that I, that I finally found you
All my life I pray for someone like you
I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do, love me

You’re all that I’ve ever known, your smile on your face, all I see is a glow,
You turned my life around, You picked me up when I was down,
You’re all that I’ve ever known, when you smile your face glows,
You picked me up when I was down
You’re all that I’ve ever known, when you smile your face glows,
You picked me up when I was down & I hope that you feel the same way too,
Yes I pray that you do love me too

All my life, I pray for someone like you,
I thank God that I, that I finally found you
All my life I pray for someone like you
I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do, love me too
All my life I pray for someone like you

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to I Just Want To Say IM SORRY!

  1. Alicia says:

    ko ni memang hancinglah zaid…ko nak dendangkan lagu utk org tu, tp ko suruh org tu nyanyikan pula utk ko…..ahahahaha 😛

  2. zaid..suka lagu nihe… ngeh ngeh ngeh

  3. sara says:

    kenapa la ramai sangat sekarang ni touching… bosan la.. hrmmm…

  4. dakosue says:

    lagu utk aku tak der kew nih nak touching nih mesti dapat lagu gak uwaaaaaaa!!!!!!

  5. admin says:

    ye ke kak?… huhu apa lagi jom arr karaoke…

  6. admin says:

    sekarang ni musim dia ruby… huhu nak wat cam ne… hehhe

  7. admin says:

    hhha untuk ko nanti aku kasi lagu lain… su thanks ye tshirt tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *